billynet Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2009 Καλησπερα σας .Ειμαι ο Βασιλης και ασχολουμαι λιγο καιρο στο ποκερ καθως επισης ειμαι και καινουργος και στο φορουμ εδω και λεω με ευχαριστηση πως ειναισχολη ποκερ και οτι ο καθενας εδω μεσα εχει βαλει πολλες και σημαντικες βασεις για να μαθουμε κι εμεις οι νεωτεροι.Τις γνωσεις μου τις λιγες τις εχω αποκομισει απο εδω και δοκιμασα σε τραπεζεζι με πολυ χαμηλο οριο να παιξω ποκερ, οχι τζογο , ποκερ προσπαθωντας να εφαρμοσω οσα εμαθα.Θα ηθελα να δειτε το χερι που ανεβαζω και να μου πειτε τη γνωμη σας που μου ειναι πολυτιμη **** Betfair Poker Hand History for Game 477339707 *****NL $0.10/$0.20 Texas Hold'em - Wednesday, February 04, 15:47:43 GMT 2009Table Sodium 78 6-max (Real Money)Seat 2 is the buttonTotal number of active players : 6Seat 1: bh72 ( $27.37 )Seat 2: Robert81321 ( $20.45 )Seat 3: neish ( $8.69 )Seat 4: bilakos ( $18.56 )Seat 5: roonar ( $16.80 )Seat 6: anthony21 ( $10.53 )neish posts small blind [$0.10]bilakos posts big blind [$0.20]** Dealing down cards **Dealt to bilakos [ 3h, 3c ]roonar foldsanthony21 foldsbh72 raises to [$0.80]Robert81321 calls [$0.80]neish foldsbilakos calls [$0.60]** Dealing Flop ** [ 7c, 6s, 5h ]bilakos checksbh72 checksRobert81321 bets [$1.80]bilakos calls [$1.80]bh72 folds** Dealing Turn ** [ Qd ]bilakos bets [$0.20]Robert81321 raises to [$3.50]bilakos calls [$3.30]** Dealing River ** [ Qs ]bilakos bets [$9.82]Robert81321 foldsReturning uncalled bet [$9.82] to bilakos** Hand Conclusion **bilakos wins $12.45 from main pot************ Game 477339707 ends ************ Παράθεση
kwste Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2009 Γειά σου Βασίλη. Γνώμη μου είναι οτι θα έπρεπε να πεταξεις τα φύλλα σου όταν δέχθηκες bet μετά το flop.Αλλά το bet το δικό σου μετά είναι πολύ λάθος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ποντάρεις 0.20$ σε pot 6.1$, δεν είναι ούτε μπλόφα, ούτε value bet, ούτε θα σου δώσει credit για κάτι.Δέν ξέρω τι πληροφορείες είχες για τον συγκεκριμένο παίχτη πάντως και τα υπόλοιπα νομίζω οτι ήτανε λάθος,ρίσκαρες όλο σου το stack με 33, άσχετα αν κέρδισες τελικά το pot. Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2009 Συμφωνώ απολυτα. Το 0,20 ηταν τελείως άχρηστο. Ισα ίσα που μάλλον μπερδευέι γιατι φανηκε σαν αδυναμία στον αντιπαλό σου και πήγε να σου κλέψει το pot. Το ότι τα πήρες εκεί, πιστεψέ με δεν θα συμβεί συχνά.Τα υπόλοιπα τα είπε ο kwste.Ειδικά εκτός θέσης, μονο με set θα έκανα κάποια (οχι παντα) κίνηση. Παράθεση
billynet Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2009 Εχετε απολυτα δικιο παιδια , τωρα που κοιταζω το ιστορικο πολυ ρισκο ειχε η πρσπαθεια και μαλλον περισσοτερο σε τζογο εμοιαζε. Η μονη πληροφορηση που αντλησα ηταν οτι ο παιχτης αυτος πονταριζε πολυ ακαταστα και δεν μπορουσα να τον προσθεσω σε ποια κατηγορια ανηκει. Μια επαιζε με raise preflop , ανοιγε το φλοπ και εκανε fold, σε αλλη περιπτωση πονταριζε διαρκως αρκετα υψηλα ποσα μεχρι το river και εχανεΓια να λεω την αληθεια περισσοτερο πονταρισα στην ασταθεια του παρα σε pot odds η σε καποια τεχνικη και φυσικα πολυ περισσοτερο οτι ειχα καλο φυλλο. Μαλλον λαθος σκεψη εκανα καισε βαθος χρονου ειναι λαθος απ αυτα που σχολιαζετε Παράθεση
stikis Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2009 kalispera file vasili kai kalws orises oson afora to xeri tha su pw ti gnwmi mu.Arxika diafwnw me to call sto flop eidika otan opws mas les o paiktis einai toso allokotos kai to range tou poly megalo. Einai diskolo na topothetisoume ton antipalo se kapoio xeri enw me auto to flop einai poly pithano na exei kai kapoio draw... Me to call sto flop parameneis sto skotadi.Gnwmi mu einai pws to fold einai i kaliteri epilogi.oson afora to turn to bet su den mporw na katalavw se ti eksipiretei...twra oson afora to river. To bet su apo mprosta mallon deixnei tin prothesi su na blofareis dioti an pisteves oti kerdizeis mallon tha protimouses to check/call to opoio einai to pio sineto afou me ta 33 su den pairneis value apo KANENA fillo.Filiki simvouli, oso kakos kai na einai o paiktis min asxolise mazi tou se tetoiou eidous xeria an den exeis position kai panta na exeis sto mialo su oti tha vrethei kalitero spot na valeis ta lefta su mprosta. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2009 billynet έγραψε:Εχετε απολυτα δικιο παιδια , τωρα που κοιταζω το ιστορικο πολυ ρισκο ειχε η πρσπαθεια και μαλλον περισσοτερο σε τζογο εμοιαζε. Η μονη πληροφορηση που αντλησα ηταν οτι ο παιχτης αυτος πονταριζε πολυ ακαταστα και δεν μπορουσα να τον προσθεσω σε ποια κατηγορια ανηκει. Μια επαιζε με raise preflop , ανοιγε το φλοπ και εκανε fold, σε αλλη περιπτωση πονταριζε διαρκως αρκετα υψηλα ποσα μεχρι το river και εχανεΓια να λεω την αληθεια περισσοτερο πονταρισα στην ασταθεια του παρα σε pot odds η σε καποια τεχνικη και φυσικα πολυ περισσοτερο οτι ειχα καλο φυλλο. Μαλλον λαθος σκεψη εκανα καισε βαθος χρονου ειναι λαθος απ αυτα που σχολιαζετεΜπράβο φίλε billy για τη στάση σου. Εγώ δε θα μιλήσω για το hand -το έχουν κάνει άλλοι ήδη πριν από μένα. Όμως δείχνεις έτοιμος να δεχτείς την κριτική και να αναγνωρίσεις το λάθος σου. Πιστέψε με αυτή είναι η αδυναμία του 95+% των νέων παικτών (ειδικά Ελλήνων). Καλή συνέχεια! Παράθεση
tripodis Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2009 o tropos pou dextikes tin kritiki deixni anoixto mialo . VASIKI proipothesi gia na ftaseis se ipsilo epipedo . ola ta alla ta ipan ta paideia. kalosirthes Παράθεση
billynet Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2009 Προτιμω ενα τοπικ γεματο με κριτικη καλοπροαιρετη και<<κραξιμο>> παρα να με ψαχνουν στα table για να αυξησουν τα κερδη τους οι αντιπαλοι. Δυστυχως εχασα 200$ ενω κερδιζα 100$ που μαλλον προηλθε καθαρα απο τυχη. Συμπερασμα απο μερια μου ειναι επιστροφη στο θρανιο , διαβασμα και εξασκηση και οι κριτικες σας σιγουρα οδηγος για καλλιτερη προσεγγση. Σας ευχαριστω για την κριτικη σας. Οποιος επιθυμει ας μου πει κανενα βιβλιαρακι για αρχαριους. Διαβαζω το βιβλιο του Dave scharf winning at poker γιατι ο ανθρωπος ειναι πολυ προσγειωμενος οσον αφορα το ποκεροχι πολυ γνωστο ονομα αλλα πιστευω κοντα σε καποιον που θελει να ξεκινησει. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2009 Toυ Harrington τα βιβλια ειναι πολυ καλα.τουλαχιστον για τουρνουα(για cash δεν εχω αποψη) τα διαβαζω αυτες τις μερες και με εχουν βοηθησει πολυ.επισης το Αce on the River του Greenstein.Με ενα lower στα αγγλικα καταλαβαινεις τα παντα.ριξε μια ματια στο www.pokerstrategy.com μπορει να σου φανει ενδιαφερον Παράθεση
Recommended Posts