GeorgeSadoor Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 Νέο μέλος,γραμμένο βέβαια αρκετό καιρό και είπα να κάνω την εμφάνιση μου.:laugh: Είμαι 21 χρονών.Παίζω πόκερ από τέλη Αυγούστου.Γνώρισα το πόκερ τυχαία μέσα από το pokerland (ούτε που θυμάμαι πως βρέθηκε μπροστά μου στο google search) και διάβασα πώς πρόκειται για ένα τεχνικό παιχνίδι.Ρώτησα έναν φίλο μου το καλοκαίρι αν γνωρίζει τπτ περί πόκερ και μου απάντησε πως παίζει πόκερ στο zoo.gr.Και μου είπε και ο ίδιος πως επρόκειται για παιχνίδι τεχνικό. Διάβασα λοιπόν διάφορες ιστοσελίδες για στρατηγικές κτλ.Τον πρώτο καιρό έπαιζα όπως όλοι με εικονικά χρήματα και πλέον παίζω με κανονικά.Παίζω σχεδόν αποκλειστικά sng nlh με χαμηλό buy in προς το παρών και τα πάω θαυμάσια.(ξεκίνησα με sng hu και τώρα με 6 και με 10 άτομα-4 τραπέζια ταυτόχρονα)Καλώς ήρθα λοιπόν. Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 Βλεπω ξεκινησες δυναμικα και με 4 ανοιχτα τραπεζια!Καλως ηρθες λοιπον! Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 Χεχε...Ναι.Το έχω πάρει ζεστά το όλο θέμα αλλά εκτός αυτού βαριέμαι σε ένα μόνο τραπέζι.Μου αρέσει να βρίσκομαι σε δράση. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 καλο θα ηταν να ξεκιναει καποιος με 1 τραπεζι.και πολυ απλα μετα οτι εκανε στο 1 , το κανει σε 4 πιο γρηγορα.αν πας κατευθειαν σε 4 ισως δυσκολευτεις.καλος ηρθες λοιπον.εγω , επειδη ειπες και για multitabling ... μια μονο συμβουλη μπορω να σουδωσω ....ΒΑΝΚROLL MANAGEMENT !!!!4 tables?? --> x4 Παράθεση
arourel Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 gsbets έγραψε:καλο θα ηταν να ξεκιναει καποιος με 1 τραπεζι.και πολυ απλα μετα οτι εκανε στο 1 , το κανει σε 4 πιο γρηγορα.αν πας κατευθειαν σε 4 ισως δυσκολευτεις.καλος ηρθες λοιπον.εγω , επειδη ειπες και για multitabling ... μια μονο συμβουλη μπορω να σουδωσω ....ΒΑΝΚROLL MANAGEMENT !!!!4 tables?? --> x4den einai ypervoliko to x4? afou to variance den allazei Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 Με ένα ξεκίνησα όπως και να χει.Τώρα για την μπάνκα....δεν έβαλα πολλά χρήματα αλλά πλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα επειδή έχω σχεδόν διπλασιάσει τα λεφτά μου (στο ένα σαιτ που είμαι-γιατί στο άλλο άστα να πάνε-λές και με έχουν καταραστεί )Ευχαριστώ. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 ειναι οντως υπερβολη το χ4 , αλλα για εναν καινουργιο παιχτηκαλο ειναι να συνηθιζει ετσι.ειδικα σε multitabling , δε ξερεις πως μπορει να αντιδρασει ενας καινουργιος παιχτης σε συνεχομενα bad beats.το πιο λογικο ειναι να ανοιξει περισσοτερα τραπεζια , και να παιζει ακομα πιο λαθος. Παράθεση
Vatal Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 arourel έγραψε:den einai ypervoliko to x4? afou to variance den allazeiden einai ipervoliko, einai la8os Παράθεση
r1nu Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2009 Γεια σας και απο εμενα σημερα εκανα εγγραφη στο site/forum οποτε ειμαι καινουργιο μελος και ειπα να πω ενα γεια! Ασχολουμαι/παιζω ποκερ εδω και 3 χρονια οχι τοσο online οσο real με φιλους βεβαια παιζουμε σχεδον καθε βραδυ αλλα οχι με μεγαλο buy-in περιπου 10 ευρω ο καθενας και διοργανονουμε και μικρα τουρνουα! Online παιζω μονο στο www.zoo.gr μονο και μονο για να περναει η ωρα στην δουλεια τωρα που δεν εχουμε και τοσο δουλεια! Αυτα απο εμενα.Καλη σας εσπερα.:As Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2009 Καλωσηρθες φιλε μου.Το ποκερ με φιλους ειναι οτι καλυτερο.συνδυαζεις ποκερ με ατομα που γουσταρεις,ποτο,χαβαλε(κυριως) κ γ@μωστ@υριδι@ χωρις να παρεξηγηθει κανεις.(Εκτος απο τον παραξενο της παρεας) :laugh: Παράθεση
Recommended Posts