kounamoutas Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Νεαρός εκατομμυριούχος του πόκερ… ξεχνάει το πολυτελές αυτοκίνητό του! **Καλά αντι να αγοράσει κανα roadster ή κανα coupe πήγε και μου πήρε αυτή την μπαχατέλα?!Λογικό είναι να την ξέχασε... Παράθεση
rey619fan5 Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2009 kounamoutas έγραψε:** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Νεαρός εκατομμυριούχος του πόκερ… ξεχνάει το πολυτελές αυτοκίνητό του! **Καλά αντι να αγοράσει κανα roadster ή κανα coupe πήγε και μου πήρε αυτή την μπαχατέλα?!Λογικό είναι να την ξέχασε...ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ BENTLEY H KAMIA FERRARI H LAMBOR ΕΠΡΕΠΕ LEXUSTI ΝΑ ΠΩ ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ(ΓΕΩΡΓΙΟΥ) Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2009 ENA EINAI RE TO AMAKSI...........HUMMER KAI PSOMI KAI TYRI META.....YPARXEI KOSMOS POU ENNO MPOREI NA TO AGORASEI SFIGKETE KAI PAIRNEI KONSERBA GIA AMAKSI!!!!DISTIXOS MERIKOI EXOUN LEFTA KAI DEN KSEROUN NA ZISOUN....MIZERIA!!!! Παράθεση
Recommended Posts