marios_521 Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2008 TEXAS_HOLDEM, NO_LIMIT, P4-82573870-892played at "Saratoga" for USD RM from 2008-12-02 19:00 until 2008-12-02 19:02Seat 1: conny408 ($45.13 in chips)Seat 2: kalilgui ($28.17 in chips)Seat 3: jUs7.BG ($32.91 in chips)Seat 5: 15982 ($30.63 in chips)Seat 6: marios_521 ($30.71 in chips)ANTES/BLINDSconny408 posts small blind ($0.15), kalilgui posts big blind ($0.30).PRE-FLOPjUs7.BG folds, 15982 folds, marios_521 calls $0.30, conny408 bets $1.05, kalilgui calls $0.90, marios_521 calls $0.90.FLOP [board cards: JH,TC,AH ]conny408 bets $1.80, kalilgui calls $1.80, marios_521 calls $1.80.TURN [board cards: JH,TC,AH,KC ]conny408 checks, kalilgui bets $3.75, marios_521 bets $16.05, conny408 folds, kalilgui calls $12.30.RIVER [board cards: JH,TC,AH,KC,JS ]kalilgui bets $9.12 and is all-in, marios_521 calls $9.12.SHOWDOWNkalilgui shows [ KD,KH ]marios_521 shows [ QC,8H ]kalilgui wins $57.84.SUMMARYDealer: marios_521Pot: $59.34, (including rake: $1.50)conny408, loses $3kalilgui, bets $28.17, collects $57.84, net $29.67jUs7.BG, loses $015982, loses $0marios_521, loses $28.17Τι γνώμη εχετε?Μου συμβαινει συχνα.Οταν κερδιζω, κερδιζω λιγα λιγα.Οταν χανω... χανω παντα ετσι.Ευχαριστω ! Παράθεση
fun3s Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2008 πριν σου πω τη γνώμη μου, στη θεση του αντιπάλου στο turn, τι θα έκανες? Δικαιούσαι να γκρινιάζεις μόνο αν foldares setKK σε τέτοιο raise στο turn. Για το river δε συζητάμε, είσαι τελείως commited κατά τη γνώμη μου. Τώρα αν είσαι donkey δεν ξέρω, ομως έκανες λάθη. σε 6αρι τραπέζι 2 είναι τα plays με Q8o. Raise or fold, to call δεν υπάρχει. Βλέπεις raise απ΄το sb, πράγμα μάλλον σπάνιο, λες πάμε να κολυμπήσουμε. Είχες κάλα pot odds, αλλά what can u beat? Σου έχει πει είδη και το bb ότι έχει κάτι σχετικά καλό. Στο φλοπ, βλέπεις pot size bet και 1 call. Το δέχομαι το call με double belly buster, αλλά αρχίζει να θέλει προσοχή το πράμα. Ελπίζω να μην έβαζες ούτε 1 bet ακόμα, αν δεν είχες την κέντα. Τώρα στο turn, καλύτερα να μπεις all-in ξερό, αφού το φύλλο σου, μόνο χειρότερο μπορεί να γίνει. αυτά. Αμα έκανες pot size raise preflop, θα έβαζες 1.05$, θα σου έλεγε περίπου 4.5$-6$ και μετά θα πήγαινες πάσο. Αν δεν πήγαινες κ εκεί πάσο, τότε είσαι DONK. Θα έχανες μόνο 1.05$ αντί για 30 και δε θα σηζητάγαμε τώρα. Αυτό που πρέπει να σου μείνει, είναι ότι στο button, κάνουμε raise κι όχι call. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2008 φιλε μαριε συναδελφε ηλεκτρολογε.ειπαμε 6αρι τραπεζι , επιθετικα να ανεβασουμε το range αλλα οχι και ετσι.να πω οτι ηταν κανα suited στις κουπες ωραιο φυλλαρακι να πω οκ...αλλα οχι q8o.απο κει κ περα το κολπο ειναι λογικο να φτασει εκει .προσπαθησε με τετοια φυλλα να εισαι εσυ ο raiser γιατι με το callμονο αν πιασεις φυλλο μπορεις να πληρωθεις , και θα ειναι λιγες αυτεςοι φορες.στο turn επρεπε να πας all in , γιατι οσο μικροτερο το raise τοσο πιο δυσκολο για το σετ να το πεταξει κ να μη δει φυλλο να διπλωνει. Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2008 Κοίταξε....Αρχικά πρέπει να σου πώ ότι ειδικά στο button ειμαι πολυ επιθετικός και η συγκεκριμένη παρτίδα είναι εξαίρεση.Σίγουρα βάση του στυλ μου θα είχα κάνει raise και με το re-raise θα τα πέταγα. Βέβαια πολυ πιθανό είναι να τα πέταγα απο την αρχη.Εκανα όμως ένα call. Εμπευση ή αλλαγή του καθιερωμενου στυλ μου. Οπως θέλεις.Επειτα βεβαια... Ειμουν "αναγκασμένος" να ακολουθήσω.Τωρα που το βλέπω... επρεπε να κανω all in στο river.Αλλα και πάλι, είχα το καλυτερο χαρτί. Δεν μπορεις να με κατηγορήσεις.Το προβλημα μου είναι το εξής και το εχω αναφέρει και σε άλλο ποστ.Παιζω ας πουμε μιση με μια ώρα, μαζευω λεφτάκια....Μπορεί και να εχω +30% έως 70% του byu-in μου και σε μια παρτίδα..... Μπαμ!!!! Καπούτ!Εχει γίνει κανόνας αυτο.Αφου εχω αρχίσει και τρέμω όταν εχω καλο χαρτί.Μάλλον θα σταματησω για λιγο καιρό, γιατι χανω λεφτα και τα χανω μαζεμενα!! Παράθεση
mstgeorge Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2008 Ταπεινή μου άποψη :Έπρεπε να πας πάσο preflop. Ο αντιπαλός σου κάνει raise σε 2 παίκτες όπου θα είναι εκτός position σε όλους τους επόμενους γύρους.Μάλλον κάτι καλύτερο θα είχε.Τώρα βλέποντας και το big blind να κάνει call σε ένα raiser και ένα ακόμα άτομο να μιλάει από πίσω του κάτι έχει και αυτός.Τώρα από τα μάτια και των δύο ούτε εσύ έχεις κάτι καλό (γιατί να μην κάνεις raise με το μισό τραπέζι να έχει πάει ήδη πάσο).Όσο για τα pot odds παρόλο που φαίνονται δελεαστίκα καλύτερα να έμπαινες με καποίο φύλλο που δεν θα είναι dominated από κάποιο AQ, QQ κτλ πχ suited connectors, small pocket pairs κτλπ τα οποία τα πετάς εύκολα αν δεν βελτιωθείς.Ένω με ένα φύλλο σαν το Q8 θα βρεθείς σε πολλές marginal καταστάσεις χωρίς να ξέρεις αν είσαι μπροστά ή πίσω και μακροπρόθεσμα θα χάνεις χρήματα.Πάντως μόνο και μόνο που θές να μάθεις από κάποια λάθη μόνο donk δεν είσαι.Στο flop τώρα πάλι δεν είχες τα pot odds να κάνεις call για την κέντα αλλά αν βάλουμε και τα immpied odds, ναι αξίζει το call λόγω του ότι έχετε καλά stack και οι δύο. Μετά το χέρι εξελιχθήκε αναπόφευκτα σε τέτοια κτάσταση.Κατά την γνώμη μου μην σταματήσεις απλά κάτσε και δες για πιο λόγο κερδίζεις καποία και μετά χάνεις πολλά. Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2008 Κατα την αποψη μου υπαρχουν 2 ειδη DONK!Ο Donkey player που ειναι περιστασιακα τυχερος αρα ενιοτε και κερδισμενος, ομως κατα βαση τις περισσοτερες φορες πληρωνει και πληρωνει καλα! Η χαρα του τραπεζιου (μιαμ μιαμ)!! Αυτος χαρακτηριζεται ΚΑΚΟΣ παιχτης!Υπαρχει ομως και ο Donkey caller που δεν ειναι απαραιτητα κακος παιχτης απλα για διαφορους λογους σε καποια ανυποπτη στιγμη του session παταει ενα call που τις περισσοτερες φορες το μετανοιωνει και αναθεματιζει τον εαυτο του!Αυτο εκανες εσυ συναδελφε σε αυτο το χερι...αυτο το εχω κανει κι εγω καποιες φορες την στιγμη που χασμουριεμαι και κοντευει η ωρα να παω για υπνο...αυτο το εχουν κανει οι περισσοτεροι (εαν οχι ολοι) εδω μεσα και ας μου πει καποιος οτι εχω αδικο...αυτο το εχουν κανει "τεραστια" ονοματα του χωρου και το εχουμε δει και LIVE αρκετες φορες σε WSOP ή σε αλλα διαφορα events!Εν κατακλειδι... για μενα...ΟΧΙ, δεν εισαι Donkey! Δεν θα τολμουσα να κρινω εναν συναδελφο μου απο ενα αστοχο CALL (γιατι ηταν οντως κακο call), αλλα θα περιμενα να τον κρινω απο την συνολικη παρουσια του στο session!Και αν σε παρηγορει και κατι, μαθε οτι κι εγω τις 2 τελευταιες μερες ειμαι στο μειον! Περναω μια ανομβρια! Τα περισσοτερα rivers δεν φαινονται και τοσο φιλικα μαζι μου και με εχουν σκοτωσει!Εχασα χερια που ο αντιπαλος περιμενε μονο 2 outs στο river με αποτελεσμα σοβαροτατες απωλειες στο bankroll μου!Δεν πειραζει...προχωραμε Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2008 αυτο το εχω κανει κι εγω καποιες φορες την στιγμη που χασμουριεμαι και κοντευει η ωρα να παω για υπνο...Εχει γίνει τόσο συχνά αυτό, που κατάντησε μ...α! Η αληθεια είναι ότι είμαι λίγο τρομαγμένος.Σκεφτομαι να παιζω σε full-ring...Σκεφτομαι να παιζω σε χαμηλοτερο όριο, 4 τραπέζια...Σκέφτομαι να ανέβω όριο και να παει να γ....ει...Μέχρι να αρχίσω να παίζω omaha που θεωρειται πιο ασφαλες και κερδοφόρο!Το σίγουρο είναι ότι μέσα μου, φοβάμαι να παίξω.Χανω σταθερά και δεν μου αρέσει.VaGreece....Με νοιώθεις ρε φίλε! Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2008 marios_521 έγραψε:Εχει γίνει τόσο συχνά αυτό, που κατάντησε μ...α! Η αληθεια είναι ότι είμαι λίγο τρομαγμένος.Σκεφτομαι να παιζω σε full-ring...Σκεφτομαι να παιζω σε χαμηλοτερο όριο, 4 τραπέζια...Σκέφτομαι να ανέβω όριο και να παει να γ....ει...Μέχρι να αρχίσω να παίζω omaha που θεωρειται πιο ασφαλες και κερδοφόρο!Το σίγουρο είναι ότι μέσα μου, φοβάμαι να παίξω.Χανω σταθερά και δεν μου αρέσει.VaGreece....Με νοιώθεις ρε φίλε!Α.Π.Ο.Λ.Υ.Τ.Α!!! :lol: Αυτες τις μερες το εχω ριξει σε Regular Tourney GTD με buy in απο 10$ εως 30$ μπας και μου κατσει κανα FT και τα τσεπωσουμε περιοριζωντας απο την αλλη και τη χασουρα!FT δεν εχω δει ακομα αλλα το buy in και κατι παραπανω το παιρνω πισω τουλαχιστον ενω παραλληλα ηρεμω και ανασυντασομαι! Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2008 Μάλλον θα κάνω το ίδιο ρε φίλε!Αν και το καλύτερο είναι να κάνω διάλειμμα και να ξανα αρχίζω πιο "ζεστα" σε 2-3 μέρες, στο φινάλε για διασκέδαση παίζουμε. Σιγά μη χάσω το μεροκάματο.! Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2008 VaGreece έγραψε:Αυτο εκανες εσυ συναδελφε σε αυτο το χερι...αυτο το εχω κανει κι εγω καποιες φορες την στιγμη που χασμουριεμαι και κοντευει η ωρα να παω για υπνο...αυτο το εχουν κανει οι περισσοτεροι (εαν οχι ολοι) εδω μεσα και ας μου πει καποιος οτι εχω αδικο...Δεν θα τολμουσα να κρινω εναν συναδελφο μου απο ενα αστοχο CALL (γιατι ηταν οντως κακο call), αλλα θα περιμενα να τον κρινω απο την συνολικη παρουσια του στο session!Δεν πειραζει...προχωραμε +1 Απο εμενα για αυτες τις παραγραφους. Παράθεση
luckygem Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2008 an eksaireseis to call pre flop, pou kai afto den einai toso lathos, i partida einai polu sosta paigmainh. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2008 marios_521 να πω και εγώ την ταπεινή μου άποψη γιατί αν και δε σε ξέρω σε συμπάθησα απο το πρώτο σου ποστ.Θα πάρω το θάρρος να σου δώσω και εγώ μερικές συμβουλές.Πρώτον για να ξεκαθαρίσουμε. Αν δεν έχεις υπομονή τότε τράβα παίξε κανα sitngo. Γιατί στα cash χρειάζεται να έχεις απιιιιίστευτη υπομονή. Δεύτερον βλέπω 2 μεγάλα λάθη με την πάσα που ποσταρες. 1: Παίζεις σε 6max αντι να παίζεις σε fullring σαν αρχάριος.2: Παίζεις πολύ marginal hands για αρχάριος.Ξεκίνα οπωσδήποτε fullring. Το 6max είναι απίστευτα πιο γρήγορο και απίστευτα πιο aggressive. Πιστεύω αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχεις κάνει. Ακόμα και επαγγελματίες παίκτες βλέπεις ότι αυτά τα hands τα παίζουν με μεγάλη προσοχή και ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν κάθε απόφαση σε κάθε street γιατί έχουν την εμπειρία να το κάνουν. Εσυ δεν την έχεις οπότε ξεκινάς το παιχνίδι ξέροντας ότι παίζεις σε τραπέζια που δεν έχεις το πλεονέκτημα αλλά αντιθέτως έχεις μεγάλο μειονέκτημα. Επίσης σημαντικό είναι οτι ΦΟΒΑΣΑΙ?!?!?! (Αν φοβάσαι σταμάτο το ποκερ και ξεκίνα να μαζεύεις γραμματόσημα ). Αν φοβάσαι τότε χάνεις σημαντικο ποσοστό χρημάτων αφου δεν ποντάρεις δυνατά εκεί που έχεις πλεονέκτημα ενώ όταν χάνεις λογικό είναι να χάνεις πολλά αφού όπως σου είπα παίζεις με μειονέκτημα. Άρα απο εδώ βγαίνει και η παραδοχή σου που λες:Οταν κερδιζω, κερδιζω λιγα λιγα.Οταν χανω... χανω παντα ετσι.Όπως όλοι λένε ποκερ μαθαίνεις να παίζεις σε 5 λέπτα. Όμως για να είσαι κερδοφόρος παίκτης χρειάζεται μελέτη μια ζωή. Γιατί το ποκερ είναι θέμα καταστάσεων άρα και εμπειρίων.Εγώ σου προτείνω τα εξής αν συνεχίσει να παίζει cash:- Fullring στα χαμηλότερα όρια στην πλατφόρμα που παίζεις. Είναι το φθηνότερο μάθημα που μπορείς να βρείς. Θα είναι βασανιστικά αργό το profit όμως θα είναι απίστευτα λίγα τα χρημάτα που θα πληρώνεις για να αποκτήσεις εμπειρίες σε διάφορες καταστάσεις. - Διάβασε όλα τα άρθρα στρατηγικής που υπάρχουν στο pokerland. Είναι θησαυρός. Και διαβάζοντας τα θα διαπιστώσεις πολλά που αγνοούσες μέχρι τώρα ή τα ήξερες αλλά δε τα έδινες σημασία. - Δες βιντεάκια. Σήμερα υπάρχουν πληθώρα απο ελληνικά βιντεάκια (και αλλοδαπά) σε cash games που εξηγούν πολλά πράγματα και αντιμετωπίζουν πολλές διαφορετικές καταστάσεις από τα οποία μπορείς να πάρεις απίστευτα σημαντικά μαθήματα με το αζημίωτο.Από εκεί και πέρα είναι καθαρά πόσο θα προσπαθήσεις εσυ για να βελτιωθείς. Στο χέρι σου είναι... Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2008 kounamoutas....Σε ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες, για να γράψεις αυτό το ποστ. Να ξέρεις ότι θα το μελετήσω καλά. Γενικώς μελετάω, γιατί λόγω του ότι είμαι μουσικός, δουλεύω ελλάχιστα (δοξα τω θεω πληρωνομαι σχετικα καλα) και εχω ατεεεεελειωτες ωρες. Τους τελευταίους 4-5 μήνες, εχω δει ό,τι βιντεο κυκλοφορεί(ελληνικά ξένα). Διαβάζω όλα τα ποστς και τα άρθρα εδω αλλά και σε άλλα sites. Σκαλίζω όλη την υπάρχουσα βιβλιογραφία σε κάθε ευκαιρία. Μελετάω τα στατιστικά μου στον pokertracker με λεπτομέρεια (σημειώνω ότι τα VP&IP, PFR και AF, είναι στις απολύτως κερδοφόρες τιμές). Για να καταλάβεις... όταν παίζω μια πασα και με προβληματίζει ανοίγω το "pokeracademy" και μελετάω ακριβως ποιος είχε τις πιθανότητες να κερδίσει. Εννοείται επίσης ότι παίζω πολλές ώρες την ημέρα.Επείδη όμως έχεις δίκιο σε όσα λες, τα οποία θα τα ξαναδιαβάσω με προσοχή, θα ασχοληθω με full ring και χαμηλα stakes. Ρε συ kounamoutas!!! Μαλλον ξεχνιέμαι και τζογάρω καμμια φορά.ξέρω ότι είναι καταστροφικό!Ευχαριστώ και πάλι.Υ.Γ. Με τιμάει που παρακολούθησες τα posts μου, όπως με τιμάει και το ενδιαφέρον όλων των συναδέλφων που μου απάντησαν και "εσκυψαν" επάνω απο το πρόβλημα μου. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2008 "Μαλλον ξεχνιέμαι και τζογάρω καμμια φορά."Τότε έχεις βρει το πρόβλημα και σύμφωνα με τα παραπάνω που γράφεις ένα πράμα σου μένει. Να το Λύσεις! Όταν λες μουσικός...? Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2008 Έχω κάνει σπουδές στη μουσική, αλλά τα παράτησα πριν χρόνια για να γίνω επιχειρηματίας.Στην αρχη εβγαζα πολλα λεφτά αλλά καποια στιγμή έπεσα έξω. Δεν εφταιγα εγω και προς θεού δεν ειμαι τζογαδόρος..!!Τωρα δουλεύω όπως παλία, παίζοντας σε νυχτερινα μαγαζιά.Κατα βάση είμαι πιανίστας, αλλά εχω παίξει και σαξόφωνο, ενα φεγγάρι.Παντως είμαι πολυ εγωιστης και μελεταω τα πάντα.Και στη δουλειά μου και στη διασκεδαση μου..Ασχολείσαι με μουσική? Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2008 Έχω κάνει σπουδές αλλά δε προχωρησα σε διπλώματα κλπ.Γενικά όμως ασχολούμαι με ηλεκτρονικά μέσα στον χώρο της μουσικής. Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2008 Τι έννοεις ηλεκτρονικά?Θελεις να στειλεις PM να μην φορτώνουμε το φορουμ? Παράθεση
Recommended Posts