Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το πρώτο event του Grand Series of Poker δεν θα μπορούσε να μην έχει Έλληνα διακριθέντα!

Στην 5η θέση (έπαθλο $6.547) ανάμεσα στους 700 που έλαβαν μέρος στο Event 1 του Grand Series of Poker τερμάτισε πριν από λίγο ο giorgio1972 (Γιώργος Πίτας)!

O Γιώργος πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στο τουρνουά ($100.000 gtd, buy in $100+$8, unlimited rebuys). Δυσκολεύτηκε να μπει in the money (στους 70 πρώτους) αλλά με επιθετικό παιχνίδι κατάφερε να μπει στο τελικό τραπέζι σχετικά άνετα (3ος σε μάρκες)! Αξιοσημείωτο είναι ότι λίγο πριν το final table σχεδόν τριπλασίασε το stack του χωρίς showdown, αφού οι αντίπαλοι του πήγαν σε δύο συνεχόμενα χέρια πάσο στα reraise all in του Γιώργου.

Στην εξέλιξη του τελικού τραπεζιού ο giorgio1972 έφτασε να οδηγεί το chip count όταν είχαν απομείνει 5. Στην πορεία όμως η τύχη δεν τον βοήθησε σε 3 μεγάλα ποτ (δύο showdown ως αουτσάιντερ 40-60 και ένα πάσο σε reraise αντιπάλου) με πιο οδυνηρό αυτό που προβάλεται στο screenshot, όπου έμεινε με 140.000 μάρκες.

Ο αποκλεισμός ήρθε λίγο αργότερα ολοκληρώνοντας την επιτυχημένη πορεία του giorgio1972 στο Event 1 του Grand Series Of Poker με την διάκριση της 5ης θέσης!

Στους 70 που πληρώθηκαν από το event βρέθηκε και ο gkap13 (Γιώργος Καπάλας, 51η θέση) μετά από απανωτά χτυπήματα της τύχης! Έχασε μεγάλα ποτ βρισκόμενος σε πλεονεκτική θέση τη στιγμή που οι μάρκες μπήκαν στο κέντρο του τραπεζιού, σε παρτίδες που θα μπορούσαν να του δώσουν ακόμη και άνετη παρουσία στο final table! Οι κάρτες όμως που έπεφταν στο τραπέζι άλλαζαν συνεχώς τις ισορροπίες εις βάρος του Γιώργου με αποτέλεσμα να αποκλειστεί άδοξα στην 51η θέση...

Συγχαρητήρια στους 2 Έλληνες παίκτες για τις διακρίσεις τους στο Grand Series of Poker.

Δημοσίευση

Έπαιζε καθώς έβλεπε το +6.5% του Dow μάλλον και προσπαθούσε να βγάλει από χτες τα επικείμενα χαμένα της Δευτέρας...:lol:

Α ναι! Όταν λέμε επιθετικό παιχνίδι του giorgio πρότασή μου είναι να μην το συγκρίνετε με τίποτα που ξέρετε :silly:

Μπράβο ρε παίχτη!

(άχρηστε πάλι δε πήρες τη πρωτιά...)

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

b]goingup έγραψε:

Έπαιζε καθώς έβλεπε το +6.5% του Dow μάλλον και προσπαθούσε να βγάλει από χτες τα επικείμενα χαμένα της Δευτέρας...:lol:

Έχασες μεγάλε. Long μπαίνω.:lol:

goingup έγραψε:

Μπράβο ρε παίχτη!

(άχρηστε πάλι δε πήρες τη πρωτιά...)

Είμαι νέος ακόμα και ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα πάρω κι εγώ κανένα 40-60 στα τελευταία χέρια και θα μάθω ότι τα λάθη σε αυτό το σημείο του τουρνουά πληρώνονται ακριβά. Μάλλον δεν το κερδίζω για να σκυλιάσω ακόμα περισσότερο αφού έχω καλύψει πλέον όλη τη γκάμα των θέσεων 2-6 στο αντίστοιχο European Rebuy.:evil: