bliaaach Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2008 Hand #22117264436 begins at 2008/11/17Dealing down cardsDealt to bliaaach [2c 2h] (104.15$)Wyse posts the small blind of $0.50volker07 posts the big blind of $1studboy1 folds.bliaaach calls $1.IHaiaNI folds.paulitschMC raises to $5 (109.70$)TiltLikeMe folds.Kodeo folds.Wyse folds.volker07 folds.bliaaach calls $4.Dealing Flop [9c 4h 3d]bliaaach checks.paulitschMC bets $6.bliaaach calls $6.Dealing Turn [Kh]bliaaach checks.paulitschMC bets $14.bliaaach raises to $35.paulitschMC folds.bliaaach wins $49παραθέτω αυτή τη παρτίδα γιατί εχει συμβεί πολλές φορές και μου έχει κάνει εντύπωση το ποσοστό επιτυχίας της.υπάρχουν κάποιες προυποθέσεις πριν κάνω το check-raise.α) υπάρχει ένας limper (εγώ)ακολουθεί raise 5xbb ενώ το σύνηθες άνοιγμα ειναι 3xbb ή 4xbbc)το φλοπ δεν έχει pair και τουλάχιστον 2 μικρομεσαία φύλλαd)ο αντίπαλος δεν είναι short stacked και το VP του δεν είναι κάτω απο 9-10 Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2008 Έτσι όπως το θέτεις, μάλλον δεν παιζει κανένα ρόλο το χαρτί που κρατάς! Και 72ο να είχες, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο.Δέχομαι όμως κι εγώ την άποψη ότι πολύ πιθανόν ό παίχτης αυτός να κράταγε AQ-ΑΤ και να μην είχε επαφή στο φλόπ. Μήπως ήταν λοιπόν να κάνεις εκεί ένα reraise (αφού αποφασιζεις να κανεις κάτι τέτοιο, γιατι εγώ θα το άφηνα με 22) και να δείς που βρίσκεσαι? Αν τον αφήνεις να βλέπει κάρτες μάλλον του επιτρέπεις να φτιάξει το φύλλο του.Σκέφτηκες επίσης δυο ακόμα πραγματάκια?1) Την περιπτωση να κρατάει 99 και να έκανε σετ?2) Την περίπτωση να έχει JJ, QQ, ΚΚ, AA και απλά να ήταν λίγο πιο μεγάλο το raise του από ότι περίμενες;Μου αρέσει το παίξιμο αυτό αλλά ακριβώς μετα το φλοπ.Μετά από raise turn, εγω φεύγω. Επίσης πρόσεχε μην το κάνεις σύστημα γιατι αν στη στείσει κάποιος θα χάσεις πολλά.Είναι προσωπική μου άποψη και θα με ενδιέφερε να ακουσω τι λένε οι παλιοί. Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2008 μαι σιγχορητε για τα ωρθογραφεικα μου λάθι. Γράφο απρωσαιχτα! Παράθεση
Recommended Posts