Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας. Είμαι νέο μέλος στην σελίδα σας και στον χώρο του πόκερ γενικότερα. Παίζω πόκερ σε πολύ αρχάριο επίπεδο με φίλους σε σπίτι, έχοντας αγοράσει μάρκες από online κατάστημα. Φυσικά δεν παίζουμε cash. Χρησιμοποιούμε tournament style ξεκινώντας όλοι με Τ1000.

Έχοντας δει τα wsop '07 και προσφάτως το '08 μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ ι ιδέα του ότι όλοι ξεκινάνε με ίδιες πιθανότητες, όσα χρήματα και να διαθέτουν γενικότερα. Οπότε, και έχοντας μια ιδιαίτερη κλίση στα μαθηματικά, αποφάσισα να ασχοληθώ περισσότερο σοβαρά με το poker.

Μετά από ένα εντεταμένο research που έκανα, κατέληξα στα 3 βιβλία του Harrington για tournament play, ακριβώς αυτό δηλαδή που μου αρέσει και θέλω να βελτιώσω. Θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω αν όντως αξίζουν τα βιβλία τόσο πολύ όσο λένε και αν φυσικά υπάρχουν άλλα βιβλία να μου προτείνεται. Θα είναι καλό να ξεκινήσω με αυτά; Επίσης, που μπορώ να τα προμηθευτώ; Υπάρχει κάποιο μαγαζί που τα πουλάει η θα πρέπει να καταλήξω σε αγορά μέσω internet; Δεν έχω κάνει ποτέ και δεν έχω καν πιστωτική, οπότε φαντάζει πολύ δύσκολο το internet. Θα ήθελα αυτά τα βιβλία και ίσως κάποια άλλα που θα μου προτείνεται συμπεριλαμβανομένου και του Gus Hansen, μιας που είναι και ο αγαπημένος μου παίχτης.

Δεν ήξερα που να βάλω το post, αν πιστεύετε ότι ανήκει σε άλλη κατηγορία μεταφέρετέ το παρακαλώ. Σας ευχαριστώ πολύ και έχετε ένα νέο μέλος στην community.

Γιάννης, Μαρούσι

Δημοσίευση

αν και εχει συζητηθει πολλες φορες.

welcome αρχικα.

ναι τα 3 του harrington για αρχη ειναι πολυ καλα , οτι καλυτερο βασικα

οπως και το supersystem , theory of poker

θα σου ελεγα να αποφυγεις του hansen για αρχη γιατι

ειναι για πιο advanced play και θα σε αποπροσανατολησει.

μπορεις να τα προμηθευτεις ολα απο το amazon.co.uk

Δημοσίευση

Θα σου προτείνω 2 τρόπους για online αγορές:

1) paysafecard.

Την πουλάνε στα περίπτερα που έχουν αυτά τα "μηχανάκια" και βγάζουν κάρτες Vodafone, Q κλπ.

Έχει με 10, 25, 50 και 100 ευρώ και την υποστηριζουν πολλά sites.

2) prepaid VISA (εγω έχω στην τραπεζα Κυπρου)

Χρείαζεται μόνο ταυτότητα.

Δεν υπάρχουν τόκοι, πιστώσεις και τέτοια.

Απλά τη "φορτιζεις" με ένα ποσό που θέλεις έσυ (ακόμα και με 1 ευρώ!) και τη χρησιμοποιείς όπου και την κανονικη VISA.

Μπορείς να βαλεις 30 ευρω και να κάνεις τις αγόρες σου ευκολα.

Υ.Γ. Ψιλοάσχετο το ποστ μου?

Δημοσίευση

Ama theleis kane google tous titlous kai tha vreis "spasmena" pdf version ton original vivlion.Kykloforoun sygkekrimena 2 set vivlion,pou sou dinoun synolo gyro sta 40 vivlia,gia arxarious kai advanced.Periexoun ola ta kala opos to Ace on the river,ta 3 vivlia tou Harington kai tis vivlous Supersystem 1 & 2.Exoun koryfaious tiltous.An thes perissoteres plirofories steile mou minima

Δημοσίευση

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας.

omniwargreymon και hassourakis βρήκα τα βιβλία σε pdf που μου προτείνατε. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να κάτσω στο pc και να διαβάσω βιβλίο. Αυτό το πρόβλημα το έχω ξανασυναντήσει και σε άλλα βιβλία που μου έδωσαν σε pdf, θεωρώ πολύ κουραστικό και εν τέλει αδύνατο να αφοσιωθώ στην οθόνη για να διαβάσω ένα βιβλίο. Ξέρω, δεν είναι οικονομικά συμφέρουσο αυτό που λέω. Προτιμώ να πάρω το βιβλίο και να κάτσω καναπέ. Δεν ξέρω εσείς τι σκέφτεστε σε αυτό.

Βέβαια έριξα μια ματιά τα βιβλία που είπα ότι σκέφτομαι να αγοράσω, ειδικά αυτά του Harrington, και τα βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα χωρίς να έχουν ξερά μαθηματικά και ατέλειωτους πίνακες με πιθανότητες που βρήκα σε άλλα. Του Gus είναι όντως για advanced play, αλλά μήπως δεν είναι έτσι ο ίδιος;

Ένα research που έκανα βρήκα αυτά τα βιβλία στον Παπασωτηρίου. Τώρα κατά πόσο θα τα έχει αν πάω, είναι άλλο θέμα. Αν ξέρετε κάποιο άλλο μαγαζί που να τα έχει ή τουλάχιστον να μπορώ να τα παραγγείλω. Δεν θέλω να μπλέξω με internet και πιστωτικές.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσίευση

www.play.com - δωρεάν αποστολή στο σπίτι σου, όσα και αν παραγγείλεις, ενημέρωση - παρακολούθηση πορείας της παραγγελίας μέσω email.

Χρησιμοποίησε μια cashcard (που σίγουρα θα έχεις για ανάληψη μετρητών), αρκεί να γράφει επάνω visa electron (άμεση χρέωση του λογαριασμού χωρίς έξοδα).

Δημοσίευση

kalhspera paidia.....mexri prin ligo kairo douleya papasothriou kai eixa ftiaxei mia oraia bibliografia gia poker (sto katasthma..panepistimiou) alla apo tote pou efyga den xerw an thn diatiroun......oson afora ta biblia mporeis apla na breis ta isbn apo ta biblia pou se endiaferoun kai apla na pas ekei kai na tous peis thelw na paraggeilw ayta ta biblia.....stadar tha sta paraggeiloun kai ta plhrwneis me thn paralabh.....