marios_521 Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 Γειά σας!Θα ήθελα να ακούσω και καμμιά άλλη γνώμη για το συγκεκριμένο παίξιμο γιατι έχω προβηματιστεί.Σημειώνω ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή είμουν αρκετά aggresive και δεν με "παίζανε" τις πιο πολλες φορες.Hand #3919431942 begins at 2008/11/12Dealing down cardsDealt to marios521 [As Ah]jheronec posts the small blind of $0.15Big_Midget posts the big blind of $0.25wallshHU folds.marios521 calls $0.25. (Κάνω λάθος που δεν προστατευω το χαρτί μου, αλλά φοβάμαι δεν θα βρώ αντίπαλο)volcanus1 calls $0.25.rita3 calls $0.25.jheronec calls $0.10.Big_Midget raises to $1.50.(Διορθώνει το λάθος μου)marios521 calls $1.25.volcanus1 calls $1.25.rita3 calls $1.25.jheronec calls $1.25.(έχουμε πέντε στην παρέα πάραυτα)Dealing Flop [3c 6c 2d]jheronec checks.Big_Midget bets $10.27, and is all-in.marios521 raises to $20.54.(Κάνω all-in, για να μείνουμε οι δυό μας)volcanus1 folds.rita3 calls $11.70, and is all-in.jheronec folds.Dealing Turn [2c]Dealing River [5s]Big_Midget shows [8s 8h]Big_Midget has Two Pair, Eights and Twosmarios521 shows [As Ah]marios521 has Two Pair, Aces and Twosrita3 shows [Kc 8c]rita3 has Flush, King High(ΜΠΑΜ)rita3 wins $39.12Αν μιλούσα τελευταίος θα είχα πάει πάσο μετα απο 2 all-in.Αλλα νομίζω εκανα ότι καλυτερο μπορούσα.Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η γνώμη σας.Εν τω μεταξύ, χτες κέρδισα 3 ατομα σε all in , αλλά είχα nut flush draw και απο ότι φανηκε δεν ειχε κάποιος άσσους. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 το call preflop το κανουμε ετσι ωστε να κανουμε reraise σε καποιοraise , εσυ εκανες call σε 5 way pot με 2 ασσους...πολυ λαθος.απο εκει κ περα στο φλοπ ειναι λογικο καποιος να εχει draw , ηνα εχει καλυτερο χερι απο εσενα,αφου λες οτι εισαι agressive γενικα , δε βρησκω το λογο να μη κανειςraise preflop .αυτο που λες ''φοβαμαι να μη βρω αντιπαλο'' ειναι παρα πολυλαθος αντιμετωπιση του παιχνιδιου και τις περισσοτερες φορεςθα σε βαλει σε μπελαδες , γιατι φοβασαι να μη πανε ολοι πασο , λες και ολο το session θα κριθει σε ενα χερι , και επισης δυσκολευεσαινα το πεταξεις εκει που ολα δειχνουν ... οτι χανεις.(δε μιλαω για το συγκεκριμενο χερι) Παράθεση
nikilio137 Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 GIA SOU FILE MARIE,AN KAI DEN EIMAI O TOP EMPEIROS KAI AN KATALAVA KALA HSOUN UTG,PISTEUW OTI,A)MIAS KAI HSOUN EPI8ETIKOS SE OLO TO PAIXNIDI EPREPE NA PAIKSEIS EPI8ETIKA TOUS ASSOUS SOU NA FANEI KAI SAN MPLOFA ME ENA BET 1.5-1.75$ UTG.KAI AFOU YPIRXE ALLO PAIR STO TRAPEZI 8A SE AKOLOU8OUSE SIGOURA.B)AFOU KANEIS LIMP META TO RAISE KANE RERAISE,DIWKSE AYTON POU PSAXNEI TO FLUS DRAW,SIGOURA 8A SE AKOLOU8HSEI TO PAIR KAI AN OXI PAIRNEIS TO POT KAI EISAI MIA XARA,MHN VIAZESAI STA CASH GAMES NA DIPLASIASEIS,FASOULI TO FASOULI GEMIZEI TO SAKOULI.AYTA NOMIZW,TO BAD BEAT PANTA 8A YPARXEI,SYNEXISE ME YPOMONH Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 Ax... Φασουλι το φασούλι το μαζευα!(χαχαχα)και μου πηρε το σακι ο τύπος!!!Δεν ειχα σκεφτει το reraise πριν το φλοπ.Αν και ειμαι σιγουρος οτι παλι οι ιδιοι θα ημασταν μεσα.Ειχα reads, για αυτον που τελικα τα πηρε.Καλούσε τα πάντα.Δεν τον κατακρίνω βέβαια που καλεσε το all in με draw.Ειχε καλέσει πολλα φυλλα μεχρι τοτε. Εκει θα εκανε πίσω?Αυτο για το bad beat... με κανει να νοιώθω καλύτερα.!!!Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 Στο φοβαμαι μην βρω αντιπαλο θα απαντησω εγω οτι καλυτερα να παρεις απλα τα blind με τους ασσους παρα να βρεθεις σε κατασταση με αλλους 4 στο ποτ, γιατι σχεδον παντα πρεπει να τους πεταξεις post flop. Ουτως ή αλλως δεν ειναι η τελευταια φορα που θα σου τυχουν ασσοι...Μην αγχωνεσαι λες και ειναι η μονη σου ευκαιρια για να κερδισεις καποιο καλο ποτ.Το οτι αποφασισες να εισαι διακριτικος και να κανεις απλα call αρχικα δεν ειναι απαραιτητα λαθος αν υπολογιζες οτι θα γινει καποιο raise απο καποιον αντιπαλο. Το λαθος συνεβη μετα το raise που εγινε απο τον Big_Midget. Τοτε επρεπε να τον κανεις ενα reraise...3,5 δολλαρια θα ηταν ενα καλο ποσο ή και μεγαλυτερο αν ειχατε προιστορια με τον συγκεκριμενο μιας και αναφερεις οτι ησουν αρκετα επιθετικος πιο πριν. Το απλα call 1 δολλαριο κατα καποιο τροπο κανει πιο ευκολο το call και στον επομενο...Ε...και αν εχουν μπει ηδη τρεις να μην μπει και ο τεταρτος? Και ο πεμπτος να μεινει παραπονεμενος? (Αν εχουν μπει ηδη 4 ο 5ος ειναι υποχρεωμενος να μπει ακομα και με Κ4s). Εφοσον ξερεις ποσο ευκοολα μπαινουν σε αυτα τα stakes οι αντιπαλοι καλο ειναι να τους απομονωνεις οσο το δυνατον περισσοτερο.Υπομονη. Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 Έχεις απόλυτο δίκιο.Ξερω καλά ποσο χάνουν την αξία τους τα μεγάλα ζευγάρια όταν η παρεα γινεται μεγάλη.Γι αυτό και εκανα all-in.Οχι για το διπλασιασμο.Για να μεινουμε οι δυό μας.Μαλλον ηταν ό,τι καλυτερο μπορουσα να σκεφτώ για να σωσω την κατάσταση που δημιουργησα pre flop.Ομως.... ενος κακου... flush έπεται!! Παράθεση
clickys Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 Na po kai ego tin gnomi mou gia auto to hand. Vasika den itan asximo to limp pou ekanes alla epidi ixes aggresive entiposi stous antipalous sou opos les mporouse kapios na se vali kai se megalo hand, anw auto pou thelo na mpo to limp den me xalase afou mporouses na tous stisis ena trap . apo tin stigmi pou gia kali sou tixi o tipos me ta 88 kani raise ego se auti tin fasi i tha ekana ena dinato reraise i tha ekana ena reraise all-in kai na paro to pot eki pou itan . Opos lene kai oi filoi souli souli auti ine i gnomi mou, afises pollous limpers na doune flop kai gia auto exases to hand ! Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 Τελικά όσο το κοιτάζω....Τοσο πιο απαράδεκτο μου φαίνεται το παιξιμο pre flop.Το κατάλαβα ότι εχω πρόβλημα όταν ειδα τον κόσμο να μπαίνει.Είπα.... τι μαλ....α εκανα.Και προσπαθησα να το σωσω.Καλυτερα να το πέταγα!Παιδιά.... δεν είμαι "ασσάκιας", αλλά όλοι παρασύρονται καποια στιγμή έ?:whistle: Παράθεση
clickys Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 hehehe siga re oloi kanoume mlkies .. ! to thema ine na ta diorthonoune Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 clickys....Τελικά διορθώθηκα!!!Για να διασκεδάσουμε και λίγο....Κοίτα μια παρτίδα!(Σήμερα πριν λίγο)Hand #3922047325 begins at 2008/11/13Dealing down cardsDealt to marios521 [As Qd] (Ωραίο χαρτάκι)marios521 posts the small blind of 15jandrea posts the big blind of 30forban5962 folds.bourikette18 calls 30.patou2000 folds.ruler1324 folds.ch1LLf4cToR folds.gabywin calls 30.marios521 raises to 125. (Μη βάλουμε πάλι άσχετους ε?)jandrea folds.bourikette18 calls 95.gabywin raises to 220, and is all-in.(τον περιμέναμε αυτόν!)marios521 calls 95.bourikette18 calls 95.Dealing Flop [Ad Ah Qh](Δε νομίζω ότι θα μπορούσε να ήταν καλύτερο)marios521 checks.bourikette18 checks.Dealing Turn [2h]marios521 checks.bourikette18 checks.Dealing River [Jh]marios521 bets 200.(Σιγά σιγά και ψύχραιμα, μακάρι να έχει χρώμα)bourikette18 raises to 1,290.(Τέλειο!)marios521 raises to 3,805, and is all-in.bourikette18 calls 2,135, and is all-in.(Ακόμα τελειότερο)marios521 shows [As Qd]marios521 has Full House, Aces full of Queensbourikette18 shows [Kh Th]bourikette18 has Royal Flush :woohoo: gabywin shows [Kd Kc]gabywin has Two Pair, Aces and Kingsbourikette18 wins 7,540(Δεν κατάλαβα στην αρχή γιατί τα τσιπς δεν ήρθαν μπροστά μου!!!!)Το ενδιαφέρον είναι ότι ήμουν πρώτος σε 250 άτομα.Πρώτια που κέρδισα πολυ έυκολα χάρη σε καρέ του 7, καρε του Κ, αλλά και κάτι ταποινά ΚΚ που μου έκατσαν μαζεμένα.Πάνω που έλεγα.... τι έγινε ρε π...η μου. Αν ηταν επίγειο το τουρνουα θα με έδερναν! Μα τέτοιος εξεφτελισμός της τύχης?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.... με μάτιασα!Υ.Γ. Σε ποιά sites μπαινεις στο jackpot με αυτο το χέρι? Υ.Γ 2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.... παλι! Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2008 (ταπεινά) Παράθεση
Recommended Posts