Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αγαπητά μέλη του Πόκερλαντ,

ανεβάζω το πρόγραμμα του Νοεμβρίου. Συνεχίζουμε με τον μηνιαίο τελικό που τον Νοέμβρη θα είναι 300+30€ Freezeout με 7500 starting stack. Το μεγάλο γεγονός του μήνα είναι ότι θα ξεκινήσουμε στα μέσα με τέλη του Νοεμβρίου με τελείως διεθνείς ανανεωμένους κανονισμούς από το 2008. Με αυτό θέλουμε να δείξουμε ότι κρατάμε ένα υψηλό επίπεδο όσων αφορά την διοργάνωση τουρνουά και να δώσουμε σε εσάς καθαρούς κανόνες για μία εύκολη και όμορφη διεξαγωγή αυτών.

Έχουμε δει μία άνοδο πελατών στα τουρνουά μας τον τελευταίο μήνα και πιστεύουμε ότι αυτή είναι μία όμορφη αρχή για το μέλλον του παιχνιδιού στην Ελλάδα.

Ελπίζουμε να είστε μαζί μας τον Νοέμβρη σε κάποιο από τα τουρνουά μας.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Τσονούλης

Δημοσίευση

Γεια σου!ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις/εχετε σκεφτει να διοργανωσετε τουρνουα με 50 η 100 ευρω buy in freezeout?γιατι το μονο τετοιο τουρνουα που υπαρχει ειναι αυτο καθε τελος του μηνα με 300ευρω buy in..

Δημοσίευση

Απαντώντας στον φίλο stavros_foustouki,και εγώ πιστεύω πως freezout τουρνουά με buy-in 50Ε η 100Ε θα είναι πιο προσιτά και σε φοιτητές που λατρεύουν το παιχνίδι (όπως εγώ)... Γιατί με τα unlimited rebuys kai addons ξεφεύγει λίγο..

Δημοσίευση

ακριβως..γιατι στην ουσια 100Ε buy in + πιθανο rebuy που πολλες φορες αναγκαιο εχεις δεν εχεισ χασει τις μαρκες σου + addon που αν κανουν ολοι εισαι σχεδον υποχρεωμενος να κανεις και εσυ =300Ε..

Δημοσίευση

Χαίρομαι που ακούω ότι υπάρχει και ενδιαφέρον για πιο μικρά τουρνουά. Έχουμε δοκιμάσει το 100€ Freezeout πολλές φορές, αλλά για τους τακτικούς μας πελάτες δεν ήταν ενδιαφέρον και μάζευε πολύ λίγο κόσμο.

Σε κάποια στιγμή κάναμε και δοκιμή το 50€ Freezeout, αλλά το ενδιαφέρον ήταν μηδαμινό.

Αλλά είμαι πολύ πρόθυμος να δοκιμάσω, διότι βλέπω ότι το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον για τους φοιτητές. Από τον Δεκέμβριο λοιπόν, θα ξεκινήσουμε τις Κυριακές με φτηνότερα freezeout τουρνουά και σχετικά καλό starting stack για να δούμε εάν υπάρξει προσέγγιση.

Ανεβάστε ομάδα για τις Amazing Sundays τον Δεκέμβριο....

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

καλησπερα!Γιωργο στο τελικο τουρνουα στο τελος του μηνα τα blinds levels ειναι 30min σωστα?επισης μπορεις να μου πεισ στον τελικο 200+20ευρω του οκτωμβριου ποσες ηταν οι συμμετοχες?το jackpot ειναι το ιδιο?500ευρω για το πρωτο fullhouse με 2 φυλλα στο χερι?

Δημοσίευση

Ναι,

Σωστός ότι τα blinds θα είναι μισάωρα μέχρι και το τέλος του τουρνουά, κάτι που εφαρμόζουμε σε όλα μας τα τουρνουά.

Οι συμμετοχές του προηγούμενου τελικού ήταν 30, στο ποτ μαζεύτηκαν 10.600€. Πιστεύω ότι αυτή την φορά θα έχουμε περισσότερες συμμετοχές, οι παίχτες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Το Jackpot αυτή την φορά θα είναι ακόμη μεγαλύτερο, διότι είναι ανάλογο με ποσό που έχει μαζευτεί κατά όλη την διάρκεια του μήνα. Ανάλογα με εκείνο, βάζει και το καζίνο ένα εξτρά ποσό για να αυξηθεί το ενδιαφέρον. Αυτή την φορά το jackpot θα νικηθεί από τον παίχτη που θα βγάλει καρέ πρώτος, χωρίς να χρειαστεί να το κάνει showdown, για να μην επηρεάζετε το παιχνίδι αρνητικά. Απλώς πρέπει φυσικά να δείξει ότι όντως κρατάει καρέ.

Δημοσίευση

Απαντήσεις σύντομες (λόγω εμπειρίας από Γευγελή):

1) Οι νέες ταυτότητες (με λατινικούς χαρακτήρες) είναι οκ!

2) Δεν χρειάζεται reservation, αρκεί να είστε εκεί λίγο πριν τα τουρνουά.

3) Το πρόγραμμα, μάλλον, θα είναι παρόμοιο, αν και πιστεύω ότι λόγω Δεκεμβρίου θα είναι πιο ... δυνατό. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα το ανακοινώσει εγκαίρως εδώ ο poker manager Γιώργος Τσονούλης.

Δημοσίευση

Καταρχήν ευχαριστώ για τις σωστές απαντήσεις σου Tarestasas,

Όσο αφορά την ερώτηση,

Μια ερώτηση. Τα μισάωρα level δεν κάνουν το τουρνουά πολύ turbo? Δηλαδή, πόσα χέρια παίζονται σε κάθε level? 10-15 το πολύ πιστεύω.

Φυσικά το live δεν μπορείς να το συγκρίνεις ποτέ με το internet, αλλά διαφορά είναι μικρή. Τα μισάωρα Blinds σε σχέση με το ομαλά ανεβάσματα αυτών, εξασφαλίζουν ότι το τουρνουά σε καμία περίπτωση δεν γίνεται turbo. Τα τουρνουά με περίπου 30 συμμετοχές κρατάνε περίπου 8 ώρες μέχρι και το τέλος. Το average stack π.χ. μετά από το τέλος των rebuy, είναι περίπου 9.000 με blinds 100/200. Το average συνεχίζει να ανεβαίνει συνεχώς και τα blinds πάνε ομαλά 150/300, 200/400... Οι περισσότεροι μας πελάτες μάλιστα παραπονιούνται ότι τα τουρνουά κρατάνε πολύ ώρα και θα ήθελαν 20λεπτα blinds, αλλά εγώ θέλω να έχω poker room και όχι αίθουσα για lotto .

Με εκτίμηση,

Γώργος Τσονούλης