Giorgos Tsonoulis Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2008 Μπορείτε να περνάτε στα Σκόπια από προχτές. Δεν χρειάζονται πλέον τα διαβατήρια. Με αυτή την ευκαιρία θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε για τα 30€ + 30€ bonus που δίνουμε. Για μία επόμενη συμμετοχή 30€ για εσάς που είστε παλιός μας πελάτης και 30€ για τον καινούργιο παίχτη που θα μας φέρετε. Μαζέψτε την παρέα σας και ελάτε. Ελπίζω να τα πούμε από κοντά σε κάποιο από το τουρνουά μας.Με εκτίμηση,Γιώργος Τσονούλης Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2008 WREA TA SKOPIA ALLA PIO WREA H BULGARIA!!!30 EYRO E?KALH FASH!THA BALO AGGELIa zhteitai xaibani gia ekdromi sta skopia........WREA PRAGMATA!DOCTOR KANONISE NA PAME RE....PSILE TIN PSONISES?DOCTOR MIN DINEIS SIMASIA....PANTA ALL-IN ESY!!http://www.youtube.com/watch?v=WycBLoyQTAc Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2008 Πράγματι ισχύει αυτό με την ταυτότητα, αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως είναι ότι άρχισαν να ζητάνε ασφάλεια ζωής. Δηλαδή πρέπει και καλά να έχεις κάνει ασφάλεια ζωης για να περάσεις τα σύνορα και νομίζω καθιερώθηκε παντού, όχι μόνο για FYROM. Πάντως εγώ δεν είχα πρόβλημα, στον έλεγχο έκαναν τα στραβά μάτια και πέρασα έτσι, είχε βέβαια και μια ουρά από πίσω μου... Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2008 Opa re samgreek ti paei na pei prepei na exeis asfaleia zwhs?Gia kanto ligo pio liana Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2008 Αυτό λέω κι εγώ... Νόμιζα ότι ήθελε μίζα ο τελωνιακός ο Σκοπιανός αλλά ήξερε πολύ καλά τι έλεγε... Αφού αργότερα μου το επιβεβαίωσε κι ο κ. Τσονούλης! Τι να πω... Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2008 ASFALEIA ZOHS?ELA?PROTI FORA TO AKOUO AYTO!H ASFALEIA ZOHS PIANEI AMA EINAI SKOPIANI H ASFALISTIKI ETERIA?GIATI ASFALEIA ZOHS ?MIN SE FAEI I SKOPIANI MAFIA?A WREA H BULGARIA,PIA ASFALEIA ZOHS?KALOS TON TSINT.................THEMI,GIA ROMANTIKA XREIZAZETE ASFALEIA ZOHS?AIONIA H MNHMH AKSIOMAKARISTE..... Παράθεση
Andrikos07 Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2008 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΙΝΤ ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΗ !! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ !! ( ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΣΟΥ ):woohoo: Παράθεση
STEFBETTER Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2008 Με παλιες ταυτοτητες επιτρεπεται η εισοδος??? Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2008 ME PALIES OXI AGORI......PARE PASSPORT GIA NA EISE OK.....KAI XRIMA...!!!!AMA EXEIS TO LEFTO KAI ME ADEIA PODILATOY PERNAS.....!!!!!!!!!!! Παράθεση
Recommended Posts