Sissifos Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αναπτύσσουμε έναν replayer ώστε να μπορούμε από το handhistory μίας παρτίδας να δείχνουμε με παραστατικό τρόπο πως ακριβώς παίχτηκε η παρτίδα.Έτσι οι παρτίδες Το ψάρεμα και Το ψάρεμα -2 είναι ταυτόσημες με διαφορετική όμως μορφή.Θα ήθελα την γνώμη σας και τις παρατηρήσεις σας για την καινούρια μορφή.Έτσι θα απαλλαγούμε από τα στρυφνό και εν πολλοίς ακαταλαβίστικο handhistoryΜπορείτε να κάνετε τις παρατηρήσεις σε αυτό το νήμα. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αν και δεν είχα πρόβλημα και με το handhistory προσωπικά, το replayer που έχετε βάλει μαζί με το Note box απο κάτω κάνει πραγματικά το handhistory πολύ πιο ευανάγνωστο και σε συνδιασμό με τα notes που κάνετε είναι τέλειο.Πολύ κάλη η ιδέα για αυτό το upgrade στο pokerpros. Παράθεση
ConteStinis Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αυτό τώρα σας δίνει την ευελιξία να βάλετε όχι μόνο ένα απομονωμένο χέρι με σχόλια, αλλά να μπουν και κάποια επιπλέον χέρια, πριν το επίμαχο χέρι που θέλετε να παρουσιάσετε με σχόλια έντονα . Θα μπορούσατε να βάλετε επιλεκτικά π.χ. 5 επιπλέον χέρια πριν το επίμαχο χέρι, που σας έδωσαν κάποια reads, ώστε να σας οδηγήσουν στο επίμαχο χέρι το ‘ψάρεμα’. (έτσι ο επισκέπτης θα μπαίνει ακόμη καλύτερα στον τρόπο σκέψεις σας και θα εμβαθύνει γιατί θα γνωρίζει τι προηγήθηκε). Από άποψη εμφάνισης αντί για τις λέξεις Βlind βάλτε καλύτερα, το Small Blind και Big Blind όπως και το $ δίπλα στους αριθμούς. Τα σχόλια είναι καλύτερα να μπαίνουν με bold. Ενώ άμα κάνετε σχόλια για τα προηγούμενα χέρια πριν το επίμαχο χέρι θα ήταν καλύτερα να μπαίνουν με μια διαφορετική γραμματοσειρά ή χρώμα.Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι τα απομονωμένα χέρια πρέπει να καταργηθούν. Όχι ένα χέρι και τέλος. Και κάτω από το stack του κάθε παίχτη ένας γρήγορος χαρακτηρισμός για το στιλ του, T/A (tight aggressive) L/A (aggressive)κτλ. ή χαρακτηρισμούς για το στιλ του όπως ψάρι , μανιακός , shark κτλ. Παράθεση
nikthegr Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αψωγο,ευχρηστο και ανετο στην παρακολουθηση...Εννοητε οτι ετσι πρεπει απο δω και περα να βλεπουμε τις πασες...Ερωτηση τωρα,αν εγω θελω να ποσταρω πασα,μπορω να το κανω με τον ιδιο τροπο ή ειναι μονο για σας?Και αν μπορω ,μπορω να χρησημοποιησω τον ρεπλαυερ και για τα αλλα σαιτ,πχ ποκερλαντ?Και μονο αν εχει παιχτει η παρτιδα στο παρτυποκερ? Παράθεση
nikthegr Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 θα παρω απαντηση καποια στιγμη,αλλα αυτο που εχω να προτεινω εδω και τωρα και στα αλλα δυο σαιτ ειναι να ιοθετησουν τον συγκεκριμενο τροπο παρουσιασης ...Βαριεμαι να διαβαζω κατεβατα....Δεν εχω χρονο...Και εγω οπως και σχεδον ολοι μας διαβαζω και τα τρια Ελληνικα σαιτ...Και ειναι προς τιμην των παιδιων του λαντ που δεν διεγραψαν αυτο το ποστ οπως υποθετω οτι εγινε στο υνιον...Γιατι σεβοντε τους αναγνωστες τους...Δεν ειναι διαφημιση...ειναι ενας νεος τροπος ποσταρισματος των χεριων,που θα επρεπε να επικροτησετε και να ακολουθησετε... Παράθεση
Basilis18 Δημοσίευση 4 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 4 Οκτωβρίου, 2008 Apla EKSERETIKO...sigoura 1000 fores kalitero apo to handhistory pou xrisimopieitai mexri twra pantou!! Mpravo stous anthropous pou prospathoun na kanoun auti tin <ananewsi> (pou kata ti gnwmi mou xriazotan) sto tropo pou mexri twra postarame partides!! O <nikthegr> ethese kapies poli kales erwtiseis kai pisteuw oti eimaste arketoi pou perimenoume apantiseis sxetika me autes! Poli kali briskw episis kai tin idea tou <ConteStinis> sxetika me ena grigoro xaraktirismo tou paixti gia to stil tou!! MPRAVO kai pali sta paidia kai elpizw na exoume auto to tropo postarismatos se ola ta sites arga i grigora!! Παράθεση
Sissifos Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2008 nikthegr έγραψε:Αψωγο,ευχρηστο και ανετο στην παρακολουθηση...Εννοητε οτι ετσι πρεπει απο δω και περα να βλεπουμε τις πασες...Ερωτηση τωρα,αν εγω θελω να ποσταρω πασα,μπορω να το κανω με τον ιδιο τροπο ή ειναι μονο για σας?Και αν μπορω ,μπορω να χρησημοποιησω τον ρεπλαυερ και για τα αλλα σαιτ,πχ ποκερλαντ?Και μονο αν εχει παιχτει η παρτιδα στο παρτυποκερ?Κατ΄ αρχή συγνώμη που άργησα να απαντήσω.Για την ώρα το software λειτουργεί στον web server.Δέχεται σαν όρισμα ένα text αρχείο στο format του hand history του party poker, το οποίο το ερμηνεύει για να πατάξει το αποτέλεσμα που βλέπετε. Τα σχόλια μπαίνουν με ειδικό τρόπο.Η τελευταία παρτίδα που δημοσιεύτηκε «Suited connectors» είναι από το pokerstars. Για να την μετατρέψω στο format που δέχεται ο replayer χρειάσθηκε 3 ώρες επίπονης χαμαλοδουλειάς. Εργαζόμαστε για να διευρυνθεί ο replayer ώστε να παίζει και αρχεία από το pokerstars.Σε εξέλιξη είναι και ένα project ώστε να μπορεί να παίζει και παρτίδες στο forum.Το αν το χρησιμοποιήσουν και άλλα sites θα ήταν ευχής έργον.Τέλος, δεν νομίζω ότι το pokerunion ενδιαφέρεται για την χρήση του replayer, αφού όταν ζήτησα την βοήθεία τους με την δημοσίευση ταυτόσημου Post με αυτό που άνοιξε αυτό το νήμα, διέγραψαν και το post και εμένα από το «union». Παράθεση
Recommended Posts