gsbets Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 thats why .. μια εικονα χιλιες λεξεις UNRAISED POT.τα εκλεισα ολα και παω να κοιμηθω τωρα Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 Πακέτο, ναι κλειστο καλύτερα. Και αύριο εκεί θα είναι το pokerstars Τρελό φύλλο το παλικάρι όμως.Και πολύ βρωμιά που flopares FH.Τουλάχιστο δεν έχασες όλο το buyin Παράθεση
Themis Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 Συγνωμη για την "ψιλοασχετη" απορια μου - σε Mac παιζεις; Μου εκανε εντυπωση η στυλατη γραμματοσειρα στο chat box...EDIT: A ναι, τωρα το εξακριβωσα, ειδα τα κοκκινο-πρασινο-κιτρινα buttons πανω αριστερα, στο κατω window :cheer: Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 Themis έγραψε:Συγνωμη για την "ψιλοασχετη" απορια μου - σε Mac παιζεις; Μου εκανε εντυπωση η στυλατη γραμματοσειρα στο chat box...EDIT: A ναι, τωρα το εξακριβωσα, ειδα τα κοκκινο-πρασινο-κιτρινα buttons πανω αριστερα, στο κατω window :cheer:οσο cool ειναι , τοσο πιο πολυ με δυσκολευει στο ποκερλογο pokertracker κτλ.παλι καλα δεν ειχα καρε , γιατι μετα θα στραβωνα που δεν επαιζα σεjackpot game. Παράθεση
kolovoutas Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 enw egw pou ekana ti katalava. epeza freeroll ti tuxi mou mesa Παράθεση
kolovoutas Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 to bad beat jack pot itan stis 19.000 euro Παράθεση
stelios_313 Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 paidia auto to bad beat jackpot se poies ai8ouses to vriskoume?isxiei apo kare tou 8 kai panw? Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 Ανάλογα την αίθουσα stelios.Στην partypoker πχ πρέπει να χάσεις το καρε σου (μεγαλύτερο απο 8) από κάποιο καλύτερο καρέ, αν θυμούμαι καλά. Παράθεση
Recommended Posts