Themis Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2008 Στο 2+2 πηρε το ματι μου ένα φοβερο thread με εικονες επεξεργασμενες στο photoshop, με βαση την ερωτηση «Τι επαγγελμα θα εκαναν οι poker pros, αν δεν παιζανε ποκερ;»Θα προσπαθησω να φτιαξω καμια δικια μου εικονα , με τις λιγες γνωσεις photoshop που εχω. Προς το παρον, δειτε αυτην (προσωπικα λυθηκα στα γελια!) ενός τυπου από το 2+2. Και αν εχετε καμια ιδεα αλλα δεν εχετε τις γνωσεις του photoshop για να την πραγματοποιησετε, «ριχτε» την εδώ και κατι θα γινει! Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2008 MONO GIA KAROTSAKIA EIMASTE....GIA TIPOTA ALLO....!! Παράθεση
venily Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2008 Ola ta lefta. :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
pkr Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2008 theikes fatses!to xairontai to epaggelma tous pantws. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2008 Johnny!!! Ενα cheeseburger στο 4 και γρήγορα! Παράθεση
pkr Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2008 kounamoutas έγραψε:Johnny!!! Ενα cheeseburger στο 4 και γρήγορα!ena cheese eipame re. pou pas tis patates kai tin cola.grrrrrr axriste. Παράθεση
Themis Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 XAXAXA φοβερο ρε φιλε! Το κατεχεις το photoshop ε? Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 Ερασιτεχνικά τελείως. Απλά μου αρέσει γενικά η φάση με φωτογραφίεςς και το έμαθα.Το πιο δύσκολο για μένα είναι να ταιριάξω την μουτσούνα τους με επάγγελμα. Όπως εσύ τέλεια έβαλες τον αλήθωρο για οφθαλμίατρο!!! ΧΑΧΑΧΑ Θα ανεβάσω και άλλα πάντως... Παράθεση
Themis Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 Δεν τα εκανα εγω αυτα τα 2, τα βρηκα. Εχω 4-5 ακομα, θα τα ανεβασω. Παντως οντως ο αλλοιθωρος Chau Giang για οφθαλμιατρος ειναι ολα τα $$$ Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2008 Α νόμιζα ότι ήταν δικά σου ρε...Ανέβασε και τα άλλα μετά, τι περιμένεις, με δόσεις τα δίνεις? Παράθεση
Recommended Posts