Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Μόντε Κάρλο αγάπη μου!! **

Κύριε Tsint, μάλλον ξεμωράθηκες από τα πολλά λούσα. Στα μέσα του 19ου αιώνα στο Λας Βέγκας μόνο φίδια είχε όχι ρουλέτες. Μάλλον κάτι σε 20ο αιώνα θα ήθελες να πεις.

Δημοσίευση

Φιλε Maj, καταρχην καλως ηλθες στο forum Κατα δευτερον , δεν νομιζω να ξεμωραθηκε ο ΤΣΙΝΤ, το αντιθετο μαλιστα. Πρωτα απ'ολα, το συγκεκριμενο αρθρο αναφερεται στο Μοντε Καρλο κ οχι στο Λας Βεγκας.

Επιπροσθετα, η Ρουλετα εμφανιστηκε ακομα πιο παλια, τον 18ο αιωνα , συμφωνα τουλαχιστο με το Wikipedia : (http://en.wikipedia.org/wiki/Roulette)

"The first form of roulette was devised in 18th century France.The game has been played in its current form since as early as 1796 in Paris"

Αυτα...

ΕDIT :

Ξαναδιαβαζοντας το αρθρο, καταλαβαινω οτι μαλλον αναφερεσαι στην εκφραση : "η ρουλέτα πέρασε τον Ατλαντικό και έγινε από τα βασικά παιχνίδια στα πρώτα καζίνο του Λας Βέγκας στα μέσα του 19ου αιώνα."

Η ιδια πηγη , σχετικα με το Βεγκας, αναφερει : "Established in 1905, Las Vegas officially became a city in 1911". Οποτε εχεις δικιο, προφανως εννοουσε του 20ου αιωνα. Παρολαυτα, το υφος σου εξακολουθει να μου προξενει απορια. Never mind....

Δημοσίευση

Είχα καιρό να μπω στο φόρουμ αλλά το παρακολουθώ εδώ και αρκετούς μήνες. Μάλλον παρεξηγήθηκε το ύφος μου...δεν νομίζω ότι είναι σημαντική η παρατήρηση, και μάλλον παρασύρθηκα απ' το ύφος του συγγραφέα που είναι όλα τα λεφτά. Τελος πάντων για την αποτροπή παρεξηγήσεων, συγγνώμη...

Δημοσίευση

Προσωπικα δεν ενοχληθηκα φιλε maj (για να μη γυρισει κανενας κ πει οτι κανω το δικηγορο κανενος), οποτε η συγνωμη περιττευει :) Απλως απορησα - αλλα το γεγονος οτι το εγραψες κ εσυ χιουμοριστικα (ετσι καταλαβαινω απο την απαντηση σου) λυνει την απορια μου . Cheers! :)

Δημοσίευση

RE TROMPETISTA MAJ,OTAN ANAKALIFTIKE I ROULETA IMOUN KAI EGO EKEI!!XTES HMOUN STA EGKAINIA TOU PROTOU KAZINOY STO LAS BEGKAS!GIA MENA I XRONOLOGIA EINAI 1911 KAI OXI 2008...GIATI OTAN XANO PAO 100 MPOREI KAI 2000000 XRONIA PISO..!!DILADI MPOREI KAI NA ME DEIS KAI STIN TILEORASI FOTOGRAFIA ME KANENA MAMOUTH....!!

KYRIOI,OXI ALLA..........MIDENISAME!MAS RIMAKSE TO TIER....

Δημοσίευση

TSINT είσε θεός. Έχω διαβάσει όλα τα άρθρα σου και καραγουστάρω. Ρε συ γράφεις πολύ ωραία. Μήπως θα ήταν καλύτερα να κάνεις μια στροφή στην πεζογραφία ή στο μυθηστόρημα? Έχεις ταλέντο φιλαράκι. Δοκίμασέ το και μετά άπλα τα φράγκα.