kounamoutas Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2008 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Pokerland weekly στο Poker.gr! **Δεν θέλω να φέρω αντίρρηση γιατί η πρωτοβουλία που πήρε το pokerland είναι πολύ καλή (κάτι που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να γίνει νωρίτερα).Όμως αφου οι περισσότεροι συμφωνήσαμε για 10αρι σαν αρχή για να μπορέσουμε όλοι οι low stakes να συμμετάσχουμε δεν θα ήταν πιο φρόνιμο 10$+1$ freezout το οποίο είναι σχεδόν σίγουρη η επιτυχία του?Εγώ προσωπικά για 20αρι κάθε βδομάδα δεν ξέρω αν θα μπορώ να παίζω... Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2008 Kai egw etsi pisteyw 10+1 freezout tha mazepsei perissotero kosmo.Oxi mono tin 1h fora, alla apo tin 2h evdomada kai meta,aditheta pisteyw oti me 20+2$ poloi de tha exoun tin dynatothta na paizoun kathe evdomada.Emena ayto pou me apasxolei einai to na einai private to tournoua me password gia na paixoume metaxy mas oi gnwstoi tou pokerland kai oxi random atoma. Παράθεση
Andrikos07 Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2008 Παιδια και εγω συμφωνω για αρχη να γινει το τουρνουα 10+1και να μπει κωδικός για όσους είναι εγγεγραμμένοι στο pokerland. Παράθεση
stefanos78 Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2008 ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ 20$ ΓΙΑ 2500 CHIPS.STO KATΩ ΚΑΤΩ FREEZEOUT ΘΑ ΕΙΝΑΙ. Παράθεση
gumbler888 Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2008 tha simfwnisw kai gw mazi sas paidia gia tin eisagwgi password!oso afora to buy in as pai3oume tin deftera kai vlepoume to apotelesma kai pratoume analoga! :3h :3d :6s :6s Παράθεση
Provatos Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2008 Προσωπικα τα 20$ ειναι πολλα.. Ενα 10δολλαρο το εδινα αλλα για 20 δολλαρια ,αφου δεν εχω και λεφτα στο Ποκερ gr θα πρεπει να βγάλω 25ευρω paysafe και δυσκολα τα πραγματα.. Αλλο το δεκαευρο, αλλο το 25ευρο.. Παράθεση
Recommended Posts