vergitsis Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2008 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: 2 WSOP Bracelets σε τρεις μήνες για τον Τζέσπερ Χούγκαρντ! **Εχω παιξει αρκετες φορες μαζι του και δεν ειναι καθολου καλος...αποριας αξιο τα 2 bracelet... Παράθεση
Themis Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2008 Χμμμ.. Σε τουρνουα φανταζομαι, ε; Ο Αντωνης παντως, στο αντιστοιχο αρθρο για το πρωτο του μπρασελε, μονο καλα λογια ειχε να πει..! Παράθεση
vergitsis Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2008 ναι τουρνουα,τον εχω δει να κανει απιστευτα λαθη,τι να πω μπορει και να ηταν λαθη της στιγμης,το δειγμα μου αλλωστε δεν ειναι και μεγαλο(5-6ωρες)... Παράθεση
gkap13 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2008 O Timosenko pou vgike 3os sto event itan autos pou kerdise prin 10 meres to 2.000E side event tou ept stin Varkelwni (2os logw deal stous last 3)! Den ton xalase o septemvris! Παράθεση
Themis Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2008 ...kai to APPT tou Macau... Παράθεση
Recommended Posts