Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Pot 609.000 δολλαρίων στα high-stakes cash games του Online Poker! **

poly kalo paiksimo apo ton trex313 giati flopare draw gia xrwma kai kenta (kai pi8anon na eixe ena overcard J - an eixe kapoios overpair). kai antimetwpos me AA na vriskotan eixe perissoteres pi8anotites.

La8os paiksimo ap ton patatino giati epaikse ola ta lefta tou me draw gia xrwma.

Twra sta8ike tyxeros giati o antipalos kratouse to sygekrimeno fyllo alla tis epomenes 100 fores pou 8a to kanei 8a xasei tis 64...

me to fyllo tou trex313 8a ekana to idio

me to fyllo tou patatino fold preflop xwris skepsi

Δημοσίευση

Ούτε για πατάτες δεν τον έχω εγώ πάντως. Ο τύπος έκανε reraise και call σε all in με Q high flush draw και ανέπαφος. Ούτε εγώ δεν τα κάνω αυτά στο 25nl και ο τύπος ρίσκαρε με το ίποτα 300 χιλιάρικα. Τρελλαίνομαι!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

bouklinio έγραψε:

o trex 13 paizei to xeri professional..o allos einai high stakes peponas apla tou bgainei..se bathos xronou o trex13 tha kerdizei xrimata kai o patatino tha poulaei patates sti laiki kai tha xanei ta kerdi ap tis patates sto poker...

Stin XEIROTERH periptwsh o patatino an kanei tetoia na ginei ekatomyriouxos ;)

Δημοσίευση

paidia, o tupos epaikse ta resta tou (call se all in) me TIPOTA. Mono me draw, diladi polu katw apo 50%. Ti leme twra. O patatino gia na kanei tetoio raise all in exei apo pisw ekatommuria. De ton noiazei.

De kserw, gia na katalavoume auto to xeri prepei na exoume panta sto mualo mas oti oi tupoi einai ekatommuriouxoi, etsi? Sa na paizoun me stragalia...

Δημοσίευση

Oti kai na leme paidia einai ligo.Gia ton patatino den ksero polla,an kai apo to paiksimo tou kai mono katalavaino giati exei ton titlo tou fish,opos anaferei to artho.

O trex313 omos einai paiktis on line high stakes edo kai poly kairo sto FullTilt.Paizei sxedon synexeia heads up me ton Ivey.Opote gia auton itan apla ena kathimerino badbeat.Tin epomeni mera epaize san min eixe symvei pote auto.

Emeis,omos,tha apoktisoume pote !synolika! auta ta lefta sti zoi mas???

Δημοσίευση

AngryKoreaMan έγραψε:

bouklinio έγραψε:
o trex 13 paizei to xeri professional..o allos einai high stakes peponas apla tou bgainei..se bathos xronou o trex13 tha kerdizei xrimata kai o patatino tha poulaei patates sti laiki kai tha xanei ta kerdi ap tis patates sto poker...

Stin XEIROTERH periptwsh o patatino an kanei tetoia na ginei ekatomyriouxos ;)[/quote:2xgklhmb]

fantazomai iponoeis oti exei polla fragka piso tou ki oxi ikanotites sto poker,,pou akoma kai na xei den tis bgazei sto trapezi opos fainetai..

• 7 months later...