bosio Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2007 σε εμάς τους άσχετους απο τεχνολογία... Παράθεση
moderator Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2007 Φίλε bosio, θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα screen recorder. Για να μην ψάχνεις άσκοπα το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι το Camtasia Studio της Techsmith.Κάνε μία έρευνα στο Google και θα το βρεις εύκολα. Αν ψάξεις στα ..."πονηρά" φόρουμ θα βρείς όλες τις εκδόσεις του προγράμματος. Αν πάλι δεν μπορέσεις να το βρεις στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2007 camtasia. Nai auto xrhsimopoihsa ki egw gia to diko mou video. Einai poly eykolo sth xrhsh kai me poly kala apotelesmata.Na perimenoume to video sou? Παράθεση
moderator Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2007 bosio σου έστειλα προσωπικό μήνυμα.holdemgr λες αν βρω το χρόνο να το επιχειρήσω; Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2007 poliscas έγραψε:holdemgr λες αν βρω το χρόνο να το επιχειρήσω;Go for it!Και περίμενε την σκληρή κριτική Σοβαρά όμως, είναι πολύ καλή εμπειρία και όπως έχω πει, σε βοηθάει απίστευτα καθώς έχεις την ευκαιρία, όταν δεις το βίντεο μετά, να παρακολουθήσεις τον τρόπο σκέψης σου και να βρεις λάθη που διαφορετικά θα σου ξέφευγαν. Παράθεση
Recommended Posts