bosio Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2007 Ενα τεράστιο θέμα κατα τη γνώμη μου.Εγω προτιμώ τα τουρνουά των 10 ατόμων και καμιά φορά των 45 ατόμων.... Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2007 Δε νομίζω ότι υπάρχει καμμιά αμφιβολία σ'αυτό το θέμα. Από αυστηρά άποψη χρηματικού κέρδους τα cash games είναι ανώτερα από τα τουρνουά. Αυτό όμως σημαίνει ότι και ο ανταγωνισμός είναι υψηλότερος στα cash games και αν δεν είσαι τουλάχιστο μέτριος, τότε χάνεις τα λεφτά σου.Φυσικά αν σ'ευχαριστεί περισσότερο να παίζεις τουρνουά ή είσαι πολύ καλός στο τουρνουά παιχνίδι, τότε παίζεις τουρνουά. Παράθεση
bosio Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2007 holdemgr έγραψε: ο ανταγωνισμός είναι υψηλότερος στα cash games και αν δεν είσαι τουλάχιστο μέτριος, τότε χάνεις τα λεφτά σου.Να συμπληρώσω και το να χάσεις την αυτοσυγκρατηση σου μπορεί να σε οδηγήσει στο να διαλυθείς.... Παράθεση
Recommended Posts