Largig Δημοσίευση 10 Μαίου Αναφορά Δημοσίευση 10 Μαίου Καλημέρα... Με ένα VPN μπορούμε να κάνουμε εγγραφή στη GGPOKER; Παράθεση
art_fou69 Δημοσίευση 10 Μαίου Αναφορά Δημοσίευση 10 Μαίου Καλησπέρα .όχι δεν μπορείς.Μπορεις μόνο μέσω ατζέντη να κάνεις εγγραφή.Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει μπορείς να επικοινωνήσεις σε signal Viber telegram είτε τηλεφωνικά στο 6975169345 είτε στο discord στο art_fou Παράθεση
pirlo21 Δημοσίευση 10 Μαίου Αναφορά Δημοσίευση 10 Μαίου μπορεις και χωρις ατζεντη απλα ο ατζεντης θα σου προσφερει rakeback, προτιμησε τον ypd agent για max value , οι ελληνες δεν προσφερουν καθολου καλα deal ειτε γτ δεν μπορουν ειτε επειδη κλεβουν τους ιδιους τους τους παιχτες Παράθεση
Largig Δημοσίευση 11 Μαίου Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαίου Τι σημαίνει ypd agent; Βοήθησε με σε παρακαλώ... Δεν είμαι επαγγελματίας Παράθεση
pappakia Δημοσίευση 11 Μαίου Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαίου στις πριν 33 λεπτά, ο/η Largig είπε: Τι σημαίνει ypd agent; Βοήθησε με σε παρακαλώ... Δεν είμαι επαγγελματίας Καλημέρα! Μπορεί κάποιος agent να μου πει τι δουλειά κάνει ακριβώς ο agent σε μια εταιρεία που δεν έχει άδεια στην Ελλάδα και γενικά πως δουλεύει αυτό? Σκοτεινό και υπόγειο μου φαίνεται! Παράθεση
pirlo21 Δημοσίευση 11 Μαίου Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαίου https://www.yourpokerdream.com/ αυτος ειναι ο ypd( your poker dream) και ειναι ατζεντης, μιλας μαζι του και σε βαζει σε οποια εταιρια θες και παιρνεις εξτρα λεφτα που θα τα χανες αν εμπαινες μονος σου! οι ατζεντες θεωρητικα φερνουν παιχτες στις εταιριες με τις γνωριμιες τους και οι εταιριες τους ανταμειβουν γιαυτο αλλα πρακτικα ειναι τσιμπουρια που βγαζουν λεφτα που καλυτερα θα ταν να ανταμειβανε τους παιχτες, τουλαχιστον αν ειναι να συνεργαστητε με καποιον μπειτε με εναν διεθνους βεληνεκους για να μη σας κλεβουν και να περνεται και το maximum rakeback Παράθεση
keeper81 Δημοσίευση 12 Μαίου Αναφορά Δημοσίευση 12 Μαίου εγώ που μίλησα με ypd μου είπαν πως δεν γίνεται. Παράθεση
keeper81 Δημοσίευση 12 Μαίου Αναφορά Δημοσίευση 12 Μαίου δεν γινεται να βαλει παιχτες απο ελλαδα. μιλησα στο τελεγκραμ μαζι του. Παράθεση
pirlo21 Δημοσίευση 12 Μαίου Αναφορά Δημοσίευση 12 Μαίου για ευνοητους λογους δεν θα το αναλυσω, προφανως και γινεται αρκει να ζητησεις το σωστο πραγμα Παράθεση
csl85 Δημοσίευση πριν 16 ώρες Αναφορά Δημοσίευση πριν 16 ώρες Καλησπέρα σας.θα ήθελα να εγγραφω στην gg poker .μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση
art_fou69 Δημοσίευση πριν 16 ώρες Αναφορά Δημοσίευση πριν 16 ώρες Καλησπέρα μπορείς να επικοινωνήσεις σε signal Viber telegram είτε τηλεφωνικά στο 6975169345 είτε στο discord στο art_fou Παράθεση
Recommended Posts