Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα .όχι δεν μπορείς.Μπορεις μόνο μέσω ατζέντη να κάνεις εγγραφή.Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει μπορείς να επικοινωνήσεις σε signal Viber telegram είτε τηλεφωνικά στο 6975169345 είτε στο discord στο art_fou

Δημοσίευση

μπορεις και χωρις ατζεντη απλα ο ατζεντης θα σου προσφερει rakeback, προτιμησε τον ypd agent για max value , οι ελληνες δεν προσφερουν καθολου καλα deal ειτε γτ δεν μπορουν ειτε επειδη κλεβουν τους ιδιους τους τους παιχτες

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Largig είπε:

Τι σημαίνει ypd agent;  Βοήθησε με σε παρακαλώ... Δεν είμαι επαγγελματίας 

Καλημέρα! Μπορεί κάποιος agent να μου πει τι δουλειά κάνει ακριβώς ο agent σε μια εταιρεία που δεν έχει άδεια στην Ελλάδα και γενικά πως δουλεύει αυτό? Σκοτεινό και υπόγειο μου φαίνεται!

Δημοσίευση

https://www.yourpokerdream.com/ αυτος ειναι ο ypd( your poker dream) και ειναι ατζεντης, μιλας μαζι του και σε βαζει σε οποια εταιρια θες και παιρνεις εξτρα λεφτα που θα τα χανες αν εμπαινες μονος σου! οι ατζεντες θεωρητικα φερνουν παιχτες στις εταιριες με τις γνωριμιες τους και οι εταιριες τους ανταμειβουν γιαυτο αλλα πρακτικα ειναι τσιμπουρια που βγαζουν λεφτα που καλυτερα θα ταν να ανταμειβανε τους παιχτες, τουλαχιστον αν ειναι να συνεργαστητε με καποιον μπειτε με εναν διεθνους βεληνεκους για να μη σας κλεβουν και να περνεται και το maximum rakeback