prokopios Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2022 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2022 Ήθελα τη γνώμη σας σε αυτό: Δίνω check στο river, check και ο αντίπαλος. Δηλώνω άσσο high και ο αντίπαλος πετάει μέσα τα φύλλα, περνάνε το board, και καταλήγουν μπροστά στο ντήλερ δίχως να αγγίξουν το muck. Ο αντίπαλος αναφωνεί «νομίζω έχω ένα ζευγάρι» σηκώνεται απ την καρέκλα και πιάνει δύο κάρτες. Ο ντήλερ χωρίς να τον αφήσει να τις αναποδογυρίσει, φωνάζει τον υπεύθυνο ο οποίος με τη σειρά του αναποδογυρίζει τις κάρτες και μου δείχνει μία κέντα, δίνοντας το ποτ σε αυτόν που τα πέταξε μέσα. Είναι αυτός ο κανόνας ή ο supervisor μερολήπτησε εναντίον μου; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση
Quasar96 Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2022 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2022 Gentlemen’s game bro , έχανες παρακάτω μην προσπαθείς να βγάλεις από την μύγα ξύγκι Παράθεση
prokopios Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2022 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2022 στις On 20/7/2022 at 12:23 ΜΜ, ο/η Quasar96 είπε: Παράθεση
usurper55 Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2022 Αναφορά Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2022 εννοειται ειναι εντος κανονισμων αυτο που αποφασισε ο director του παιχνιδιου που επαιζες | το χερι ειναι muck ΜΟΝΟ αν τα φυλλα ειναι μη ανακτησιμα. αν εχουν δηλαδη μπερδευτει με τα υπολοιπα. αν τα φυλλα ειναι ξεκαθαρο ποια ειναι , και μπορουν να ανακτηθουν , παιζουν κανονικα. Παράθεση
Recommended Posts