sitas Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Ρε παιδια να το παλι το λαιβ τσατ μηπως δεν κανετε κατι σωστα? Παράθεση
Χρονης Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Από υπολογιστή μπαίνεις η κινητό; Εγώ προσπαθώ όλη μέρα κ δεν βγάζει τίποτα από κινητό Παράθεση
sitas Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 στις On 20/12/2019 at 7:59 ΜΜ, ο/η Χρονης είπε: Από υπολογιστή μπαίνεις η κινητό; Εγώ προσπαθώ όλη μέρα κ δεν βγάζει τίποτα από κινητό Expand απο υπολογιστη παντα. να και τωρα που μπηκα ανοιχτο ηταν το τσατ.πατα στα δυο πεδια withdraw και κατω withdraw options.με αλλους συνδυασμους δεν βγαζει το λαιβ τσατ.οτι ναναι Παράθεση
victory Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 τα εκανα οπως εγραψε ο φιλος sitas, και μαλιστα πετυχα και ελληνα τον Κωνσταντινο. τωρα που γραφω 23,55 μολις τελειωσα απο το chat. χρωσταω κερασμα και στους 2 φιλους , στο χρονη για τη δημοσιοποιηση και στο sita για την επιλυση. στειλτε pm να κανονιστουμε Παράθεση
Χρονης Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Με βάλατε στο τριπάκι να ανοίξω τέτοια ώρα το pc να δοκιμάσω κ εγώ Γτ λύση με μένα δεν βρέθηκε Παράθεση
victory Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 τσεκαρε μπας και πετυχεις και τον ιδιο. αντε να κανουμε Χριστουγεννα!! και pm για το κερασμα περιμενω Παράθεση
sitas Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Χάχα δεν χρειάζεται κέρασμα χαίρομαι που βοήθησα να πάρουμε τα λεφτά μας πριν αλλάξει ο χρόνος τουλάχιστον Παράθεση
Vagg83 Δημοσίευση 5 Μαίου, 2020 Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαίου, 2020 στις On 17/12/2019 at 10:59 ΠΜ, ο/η Χρονης είπε: Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω . Έχω κάνει μια ανάληψη από την ποκερσταρς από 28/11 κ από τότε ακόμη δεν έχουν μπει τα χρήματα . Φαίνεται εκκρεμή η ανάληψη κ κόκκινη . Τι μπορεί να φταίει ; Expand Φίλε μου καλησπέρα μπορείς να μου πεις πως έλυσες τ πρόβλημα σου με τν ανάληψη έχω κάνει ανάληψη από τς 28 και ακόμα κόκκινο είναι.βεβαια τ Σάββατο τους έστειλα όλα τ στοιχεία μ για ταυτοποίηση για πλέον απαιτούνε τ στοιχεία πρώτα και μετά αναλήψεις.εσυ πως τ έλυσε το θέμα σου.? Παράθεση
Recommended Posts