kaido_gr Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2018 Αναφορά Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2018 Παιδια καλησπερα αγορασα το pt4 και μολις το τρεχω βγαζει αυτο τι κανω?Αν πατησω κονεκτ μου βγαζει σφαλμα τι φταιει? Παράθεση
manos_ellas © Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2018 Αναφορά Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2018 εχω 6 χρονια που εχω βαλει το pt4 αν θυμαμε καλα ειναι θεμα του προγράμματος προστασίας που εχεις μπες μεσα και κανε εξαιρεση για το pt4 γιατί στο κρασαρη Παράθεση
kaido_gr Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2018 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2018 στις πριν 1 ώρα, ο/η manos_ellas © είπε: εχω 6 χρονια που εχω βαλει το pt4 αν θυμαμε καλα ειναι θεμα του προγράμματος προστασίας που εχεις μπες μεσα και κανε εξερεση για το pt4 γιατί στο κρασαρη τελικα ξακαεγκατεστησα το προγραμμα και ολα οκ...αλλα ξερεις αν υπαρχει κανεις οδηγος στα ελληνικα για να το μαθω? Παράθεση
manos_ellas © Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2018 Αναφορά Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2018 δεν εχω δει καπου κατι σε ελληνικα οταν αγορασα το pt4 το εψαξα γιατί δεν ξερω καλά αγγλικά και δεν μπορουσα να το λειτουργήσω Παράθεση
kaido_gr Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2018 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2018 μπορει καποιος να μου πει τι σημενουν αυτα? Παράθεση
manos_ellas © Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2018 Αναφορά Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2018 εδω θα δεις τι σημενουν τα βασικά στατιστικα στα αγγλικά αν δεν ξέρεις καθολου κανε μεταφραση μεσω του google translation https://www.myholdempokertips.com/hud-stats-call-open-ccpf kaido_gr 1 Παράθεση
Recommended Posts