JeanJK Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Καλησπέρα,γνωρίζει κανένας που μπορω να βρώ PaySafe Card στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?Μη μου δωσετε το link για τις τοποθεσίες γιατι δεν υπάρχουν...Αν ξέρει κανένας να υπάρχουν κάπου σίγουρα..Thanx!! Παράθεση
arourel Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 einai poli aplo...phgaine sto site paysafecard.gr ,pata panw sthn epigrafh "ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ" k plhktrologhse ta stoixeia ths perioxhs sou....se mia tyxaia anazhthsh pou ekana gia thesalonikh uparxoun dekades shmeia pwlhshs...endeiktika p.x aigaiou 77,kalamaria(periptero)....na ksereis oti yparxoun arketa magazia ta opoia exoun to eidiko mhxanhma,thn pwloun,alla de to gnwrizoun epidh den tous exei zhth8ei pote,opote ean vreis sto site pws h karta einai diathesimh sta ekastote katasthmata tote sigoura yparxei...elpizw na elusa thn aporia sou Παράθεση
JeanJK Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2008 Thanx arourel,απλά πήγα σε κανα δυο απο το SITE, τους λέω για paysafe card και μου λένε "τι ν αυτο??"Τεσπα θα ψαξω καλύτερα.. Παράθεση
nikopaok4 Δημοσίευση 23 Μαίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2008 ego ksero tulaxiston 3 periptera stin perioxi ag dimitriou an thes info msg me Παράθεση
kalakos Δημοσίευση 24 Μαίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαίου, 2008 re pigene pali se aftous pou piges kai rota tous ama tis kartes kinitou tis vgazoun apo mixanima! an nai tote exoun kai tin paysafecard apla den to kseroun... mou exi tixi poles fores stin athina... Παράθεση
pappous Δημοσίευση 24 Μαίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαίου, 2008 Ναι, αν τους λέει στο site, τοτε έχουν αλλά δεν το ξέρουν.. Στα μηχανήματα αυτά η κάτω-κάτω επιλογή λέει για ηλεκτρονικές αγορές. Εκεί έχει και την paysafecard. Πες τους να ψάξουν εκέι και θα το βρουν! Παράθεση
makedon Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2008 Θα ηθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να κάνουμε και ανάληψη χρημάτων με την ιδια καρτα.Αν οχι πειτε μου κάποια άλλη λύση. Παράθεση
SupPen Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2008 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟ ΓΩΝΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ. ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΝΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΕ ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΨΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ. Παράθεση
SupPen Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2008 ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2008 EKTOS APO TH PAYSAFE,NA PAS KAI PERIOXI MYLOU,EXEI FEREI KATI KALA MWRA,AMA SE ENDIAFEREI!!PIA PAYSAFE??RIKSE EKEI TA LEFTA SOU NA PIASOUN KAI TOPO!!EM BEBEA!!!!! Παράθεση
doctor636 Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2008 TSINT έγραψε: Παράθεση EKTOS APO TH PAYSAFE,NA PAS KAI PERIOXI MYLOU,EXEI FEREI KATI KALA MWRA,AMA SE ENDIAFEREI!!PIA PAYSAFE??RIKSE EKEI TA LEFTA SOU NA PIASOUN KAI TOPO!!EM BEBEA!!!!!A kala! eisai geros. Παράθεση
angeloskg Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2009 JeanJK έγραψε: Παράθεση Καλησπέρα,γνωρίζει κανένας που μπορω να βρώ PaySafe Card στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?Μη μου δωσετε το link για τις τοποθεσίες γιατι δεν υπάρχουν...Αν ξέρει κανένας να υπάρχουν κάπου σίγουρα..Thanx!!μπορεις να πας σε ενα περιπτερο και να παρεις... παντου βρησκεις paysafe cards Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2009 angeloskg έγραψε: Παράθεση JeanJK έγραψε: Παράθεση Καλησπέρα,γνωρίζει κανένας που μπορω να βρώ PaySafe Card στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?Μη μου δωσετε το link για τις τοποθεσίες γιατι δεν υπάρχουν...Αν ξέρει κανένας να υπάρχουν κάπου σίγουρα..Thanx!!μπορεις να πας σε ενα περιπτερο και να παρεις... παντου βρησκεις paysafe cards [/quote:2xvhdbke]Μετά από 1 χρόνο και 10 μήνες παίζει και να έχει βρει Παράθεση
JeanJK Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2010 angeloskg έγραψε: Παράθεση JeanJK έγραψε: Παράθεση Καλησπέρα,γνωρίζει κανένας που μπορω να βρώ PaySafe Card στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?Μη μου δωσετε το link για τις τοποθεσίες γιατι δεν υπάρχουν...Αν ξέρει κανένας να υπάρχουν κάπου σίγουρα..Thanx!!μπορεις να πας σε ενα περιπτερο και να παρεις... παντου βρησκεις paysafe cards [/quote:1woo77sg]Ευχαριστώ Aggele αλλα έχω βρει.. οπως είπε και ο ΣΕΜΦΕ μετά απο ένα χρόνο.. Παράθεση
subgr Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2010 ..πραγματικά όμως στην αρχή ήταν δύσκολο να βρούμε κάρτα.. Έπρεπε να πάω στα καταστήματα και να τους δείξω..."εκειιιιιι.....στο τέλος τις λιστααααααας...." Παράθεση
Recommended Posts