kermit64 Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2014 Αναφορά Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2014 Γεια και χαρά σας!Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο site που να κάνει tracking τα cash stats του pokerstars σε free.Βλέπω ότι το PTR έχει disclaimer για pokerstars και δεν δίνει free πρόσβαση.Ευχαριστώ! Παράθεση
poliscas Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2014 Αναφορά Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2014 Νομίζω ότι μόνο το PokerTableRatings έκανε αυτή την δουλειά.Άλλη πλατφόρμα που καταγράφει στατιστικά από cah games είναι το HighStakesDB.com, όμως φυσικά αποκλειστικά για τα πολύ μεγάλα stakes. Σε ενδιαφέρει να βλέπεις τα στατιστικά των αντιπάλων σου ή να καταγράφεις και να παρακολουθείς τα δικά σου; Παράθεση
kermit64 Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2014 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2014 Κατ,αρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση.Mε ενδιαφέρει να βλέπω τα δικά μου stats. Παράθεση
poliscas Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2014 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2014 Tότε θα "επενδύσεις" σε Poker Tracker ή Holdem Manager. Μη νομίζεις ότι αυτά τα εργαλεία είναι μόνο για να καταγράφεις τα στατιστικά των αντιπάλων (κάτι επίσης πολύ χρήσιμο), αλλά για να αναλύεις και το δικό σου παιχνίδι. Τα πλεονεκτήματα από την χρήση ενός τέτοιου προγράμματος είναι τόσα πολλά που πραγματικά είναι «υποχρεωτικό» να έχεις κάποιο από αυτά αν πάγματι ασχολείσαι σοβαρά με το πόκερ. Νομίζω υπάρχουν και δοκιμαστικές εκδόσεις, εγακτέστησέ τες, δες τα βίντεο που παρέχουν και θα «ψηθείς» από μόνος σου. Παράθεση
kermit64 Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2014 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ.Ασφαλώς τα έχω υπόψιν μου και έχω σκεφτεί ανά καιρούς να τα χρησιμοποιήσω.Καταγράφω όμως με λεπτομέρεια καθημερινά σε Excell αυτά που δίνουν τα stats του Pokerstars δλδ τα Saw flop from other pos, saw flop total, %PWS και PWWithout S.Μετά υπολογίζω-κατάγράφω τo profit ανά session. το winrate BB/100 το SD.Και τα καταγράφω για λόγους πειθαρχίας.Δεν θέλω να ξεφεύγουν τα session μου από κάποια range. Mου αρκούν αυτά ως τώρα απλά έχω βαρεθεί να τα υπολογίζω και καταγράφω καθημερινά. Εεεε...και ένα γραφηματάκι αν είχα δε θα με χάλαγε. .Και για αυτό σκεφτόμουν αν υπήρχε κάτι free.Όπως και να έχει μάλλον τελικά θα καταλήξω στο PT όπως λες.Kαι πάλι σε ευχαριστώ. Παράθεση
Recommended Posts