takis34 Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2013 Καλησπερα σε ολους , Εαν καποιος φιλος εχει εμπειρια απο την Βουλγαρια ή πιο ειδικα απο την Βάρνα η την διαδρομη , ας μου αφησει ενα μηνυμα . Μολις κερδισα ενα πακετο για τις 23 Ιουλιου και θα ηθελα να μαθω πληροφοριες απο οποιον εχει ξαναπαει εκει. Επισης αν καποιος φιλος θα παει , ας δουμε μηπως μπορουμε να παμε μαζι . Εγω ξεκινω απο Αθηνα . Παράθεση
nerig7 Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2013 Kalutera na t grapsei edw k oxi se pm gia n t doun k alloi endiaferomenoi... Παράθεση
jffj13 Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2013 τακη καλησπερα . σου εστειλα pm . αν δεν το εχεις λαβει ενημερωσε με να γραψω κινητο Παράθεση
george21 Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2013 καλησπερα,με λενε Βρανά Γιωργο κι εχω κερδισει full paketo για Βαρνα με το pokerstars...Δεν εχω παρεα για να μοιραστω το δωματιο και ουτε θελω να παρω το λεωφορειο για να παω στη Βαρνα.....Αν υπαρχει ενδιαφερομενος που εχει κερδισει πακετο χωρις ξενοδοχειο μπορει να εποικοινωνησει μαζι μου για να μοιραστουμε το δωματιο αλλα μονο με την προυποθεση να με παρει μαζι του με το αυτοκίνητό του, το τηλεφωνο μου ειναι το 6949651644,ειμαι απο Θασο,δηλαδη Καβαλα,απλως ψαχνω παρεα για το δρομο και δεν εχω αυτοκινητο διαθεσιμο,οποιο απο τα μελη του pokerland to διαβασει και μπορει να με βοηθησει θα ειμαι υποχρεομενος. Παράθεση
kostas100skg Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2013 Kαλημερα σας μηπως γνωριζει καποιος που γινονται live τουρνουα στην Ευρωπη τον Αυγουστο?Επισης μηπως γνωριζετε καποια σελιδα που να αναφερει ολα τα live τουρνουα?ευχαριστω Παράθεση
pokerland Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ... http://livepokertournamentschedule.com/en/homeΈχει κάποια τουρνουά στην Αγγλία απ' ότι βλέπω, ενώ τέλη Αυγούστου ξεκινάει και το EPT Barcelona με παρά πολλά τουρνουά και μεγάλη γκάμα από buy-ins. Καλό θα ήταν όμως την επόμενη φορά ν' άνοιγες νέο θέμα. Παράθεση
kostas100skg Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2013 σε ευχαριστω φιλε μου για την αμεση απαντηση Παράθεση
Recommended Posts