fran10apo Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2008 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Πόσο επηρεάζει η τύχη τα αποτελέσματά μας στο πόκερ; **πολυ καλο το αρθρο!ειδικα στο τελος που λεει ότι η τύχη είναι κάτι πολύ σχετικό το οποίο εξαρτάται από την περίσταση. Ποιον θεωρείτε περισσότερο τυχερό αντίπαλο, κάποιον που σε ένα παιχνίδι $10-$20 πετυχαίνει δύο συνεχόμενα απίθανα φύλλα στο turn και το river και φτιάχνει ένα καρέ το οποίο κερδίζει το δικό σας φουλ (πιθανότητες περίπου 1,000-1 κατά), ή εκείνον που έχει εννιά outs να κάνει το χρώμα στο τελευταίο φύλλο και σας κερδίζει στο τελευταίο χέρι στον τελικό του World Series of Poker, (πιθανότητες 4-1 κατά); Βλέπετε ο συγχρονισμός ειναι το παν!πολυ μου αρεσε...! Παράθεση
genok Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2008 ειναι κατα μεγαλυτερο ποσοστο τυχεροστην τυχη δεν παιρνουμε τις καρτες στο χερι?ειδα αποψε σε τουρνουα παικτη ελληνα κιολας να πηγαινει καλα μεχρι που μπηκε στα λεφταδεν καταφερε να μπει φαιναλ τειμπλ διοτι κρατηθειτε επιασε 9 φορεσ 9-2 τις 3 μαλιστα συνεχομενες 4 φορες 5-3 3 φορες 2 6 8 φορες j-3 q-3 8-4)και οταν αποκλειστηκε ειχε αα εκανε ολλ-ιν τα ειδε ενας με α-7 οφφ και εχασε απο 777τι ειναι αυτο αν δεν ειναι τυχη?και προκειται για ικανοτατο παικτη και οπως μου ελεγε εχει 1 μηνα που τον παει ετσι Παράθεση
vassilis21 Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2009 eixa AA kai kk all inn pre flop kai exasa apo set 17 stis 20 fores. alles 6 stis 10 eixa set sto flop kai exasa me set megalutero sto river. 3 stis 4 fores exasa tin genta mou apo full sto river. 2 stis 2 fores eixa set sto flop me antipalo na krata AQ. flop 789 777 ti mia fora 999 tin alli. all inn blofa o antipalos kai 10 tern j river runner runner straight. alles 85 fores epaixa resta me over75% pleonektima kai exasa tis 80!!!!!! ola afta se mia kai mono etaireia.!!!apo tis megaluteres on line. stis alles 3 pou eimai grammenos exo oriaka kerdi 500 me 3000 usd. pos einai dunaton na ginontai orgiodi kakotuxies enantion mou mono stin etaireia opou dikaioume rake back kai bonus? sumptosi i orgiodi atuxia i me klevoun kanonika ekei giati den goustaroun paiktes pou egrafikan me bonus kai kodiko gia rake back apo alla site opou tha dinoun logika promitheia kai sta site afta? Παράθεση
savas30 Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 ΕΓΩ ΕΧΩ ΥΠΟΜΩΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ..... Παράθεση
Short stack Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2009 Opos sti zwi etsi kai sto poker - kalytera tyxeros,,,para kalos (Match Point)kai kati allo..otan xaneis tin katallili stigmi, xaneis ta panta. Παράθεση
thinkdeeper Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2009 Στα tour είναι 65%τύχη-35%ικανότητα καθώς είναι πολύ πιθανόν να βρεθείς all in νωρίς σε καταστάσεις flip coin και πρέπει να τις πάρεις αν θες να συνεχίσεις ,Ενώ στο cash game είναι 35%τύχη-65% ικανότητα καθώς παίζει μεγαλύτερο ρόλο η διαχείρηση και το μέγεθος του bank roll που κρατάς απο πίσω Παράθεση
eCli Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2009 thinkdeeper έγραψε:Στα tour είναι 65%τύχη-35%ικανότητα καθώς είναι πολύ πιθανόν να βρεθείς all in νωρίς σε καταστάσεις flip coin και πρέπει να τις πάρεις αν θες να συνεχίσεις ,Ενώ στο cash game είναι 35%τύχη-65% ικανότητα καθώς παίζει μεγαλύτερο ρόλο η διαχείρηση και το μέγεθος του bank roll που κρατάς απο πίσωΔιαφωνω πληρως, τα tournamnet χρειαζονται επισης bankroll και σωστη διαχειριση αυτου.Απο την αλλη νομιζω πως χρειαζονται και μια μεγαλυτερη ικανοτητα μιας και τα blinds/antes ανεβαινουν συνεχεια και θα χρειαστουν περισσοτεροι υπολογισμοι για καποια κινηση (δεικτης Μ, push/fold καταστασεις και ICM calculations).Εγω σπανια μπαινω σε καταστασεις coinflip στις αρχες του τουρνουα, ενω ειναι λογικο να χρειαστει να κερδισεις 4-5 Coinflip για να σκαρφαλωσεις στο final table μου φαινεται καλο deal. Παράθεση
Recommended Posts